|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:28 am
opcy Omega Sun dzisiaj swieto strazakow blaugh az sie prosi zeby powiedziec jakis niewybredny zart o sikawkach.. mrgreen to opowiedz jakis wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:30 am
AAAAAAAA gonk Tylko nie ten roz... Dobro do Ciebie nie pasuje Twistusiu, jakos bardziej Ci do twarzy z ta Twoja wrednoscia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:31 am
Omega Sun AAAAAAAA gonk Tylko nie ten roz... Dobro do Ciebie nie pasuje Twistusiu, jakos bardziej Ci do twarzy z ta Twoja wrednoscia wink whee ale ja kcie sie zmienic chce by od tej pory dobra by mnie koffali i wogole 4laugh mrgreen lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:33 am
Omega Sun opcy Omega Sun dzisiaj swieto strazakow blaugh az sie prosi zeby powiedziec jakis niewybredny zart o sikawkach.. mrgreen to opowiedz jakis wink nie moge.. jestem porzadny i skladny..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:35 am
Twistus Omega Sun AAAAAAAA gonk Tylko nie ten roz... Dobro do Ciebie nie pasuje Twistusiu, jakos bardziej Ci do twarzy z ta Twoja wrednoscia wink whee ale ja kcie sie zmienic chce by od tej pory dobra by mnie koffali i wogole 4laugh mrgreen lol osz w morde to sie przebierz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:35 am
Ita Lockheart zUO !!!! mrok i groza . witka . dawno niewidziałam .... ciekawe ... dług niebyło mnie tu a to juz nie moja wina ze Cie tu niebylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:40 am
Omega Sun opcy Omega Sun dzisiaj swieto strazakow blaugh az sie prosi zeby powiedziec jakis niewybredny zart o sikawkach.. mrgreen to opowiedz jakis wink od strazakow to sie z laski swojej odczepcie hmm troszke sie zagapilem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:41 am
Kiray od strazakow to sie z laski swojej odczepcie hmm troszke sie zagapilem xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:43 am
Twistus Omega Sun AAAAAAAA gonk Tylko nie ten roz... Dobro do Ciebie nie pasuje Twistusiu, jakos bardziej Ci do twarzy z ta Twoja wrednoscia wink whee ale ja kcie sie zmienic chce by od tej pory dobra by mnie koffali i wogole 4laugh mrgreen lol ekhu ekhu *patrzy na nia z niedowierzaniem* *zbliza sie do Omi* *szepcze* moze ja rozstrzelac aby nie bylo klopotow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:44 am
Kiray od strazakow to sie z laski swojej odczepcie przeciez nikt sie ich nie czepia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:45 am
Kiray ekhu ekhu *patrzy na nia z niedowierzaniem* *zbliza sie do Omi* *szepcze* moze ja rozstrzelac aby nie bylo klopotow? jakich znofoo klopotuff jestem mila gzeczna i wogule 4laugh pis lof and pink rulez mrgreen heart 4laugh *robi puci puci Misiaczkoffi* lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray ekhu ekhu *patrzy na nia z niedowierzaniem* *zbliza sie do Omi* *szepcze* moze ja rozstrzelac aby nie bylo klopotow? *szeptu szeptu* nie... kto wtedy bedzie odwalal za mnie brudna robote yyy pomagal mi w pracy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kiray od strazakow to sie z laski swojej odczepcie przeciez nikt sie ich nie czepia blaugh i niech lepiej tak zostanie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus whee ale ja kcie sie zmienic chce by od tej pory dobra by mnie koffali i wogole 4laugh mrgreen lol whee whee napewnooo whee Tak przy okazji to witam wszystkich^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|