|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 7:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 8:05 am
dziwnym nie jest... co tam u Ciebie...? chyba ze chcesz dalej rozmawiac o pierdach mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 8:08 am
opcy dziwnym nie jest... co tam u Ciebie...? chyba ze chcesz dalej rozmawiac o pierdach mrgreen Po maturze z polaka jestem jeszcze biologia, niemiecki, chemia, fizyka i ustne i spokoj mam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 8:21 am
Sei chan opcy dziwnym nie jest... co tam u Ciebie...? chyba ze chcesz dalej rozmawiac o pierdach mrgreen Po maturze z polaka jestem jeszcze biologia, niemiecki, chemia, fizyka i ustne i spokoj mam gonk a w Bialymstoku uniewaznili mature, bo "madra" komisja nie umiala policzyc czasu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 8:21 am
Omega Sun a w Bialymstoku uniewaznili mature, bo "madra" komisja nie umiala policzyc czasu blaugh O kurcze xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 8:26 am
Sei chan Omega Sun a w Bialymstoku uniewaznili mature, bo "madra" komisja nie umiala policzyc czasu blaugh O kurcze xd xd i jak poszedl egzamin?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 8:28 am
A chyba dobrze teksty byly przyjemne wiec problemu nie bylo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 8:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 8:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:00 am
sciagaj majtki.. wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:01 am
opcy sciagaj majtki.. wink mrgreen pirate jar , a gdzie gra wstępna co ? XD .... po co sciągać majty ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:04 am
Ita Lockheart opcy sciagaj majtki.. wink mrgreen pirate jar , a gdzie gra wstępna co ? XD .... po co sciągać majty ? mrgreen bo cieplo... mrgreen gra wstepna bedzie jak bedziesz grzeczna..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:05 am
opcy Ita Lockheart opcy sciagaj majtki.. wink mrgreen pirate jar , a gdzie gra wstępna co ? XD .... po co sciągać majty ? mrgreen bo cieplo... mrgreen gra wstepna bedzie jak bedziesz grzeczna.. pirate sam sciagaj majtochy Bucu jeden pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:08 am
opcy Ita Lockheart opcy sciagaj majtki.. wink mrgreen pirate jar , a gdzie gra wstępna co ? XD .... po co sciągać majty ? mrgreen bo cieplo... mrgreen gra wstepna bedzie jak bedziesz grzeczna.. biggrin a kto powiedziałm ze mam majty na sobie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:09 am
Twistus pirate sam sciagaj majtochy Bucu jeden pirate mrgreen ja majtuchy zdejmuje tylko po pijanemu na miescie i przy Anku..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|