|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:54 pm
Julka *cos wynurza sie bardzo zakurzonego z szafy*
ekhmmm ekhm...
kurr...de...
sprzata ktos tu czasami ??
mrgreen rofl mrgreen witaaaaaaj 4laugh znam cie? xd edit: zapewne nie, ale nikt nigdy suie jeszcze na brud nie skarżył pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czeeeeeeeeeeeeeeesc XD -- Julka: Wiesz .. jesli ktos tu sprzata to napewno nie ja. Ale swoja droga na Twoim miejscu bal bym sie wchodzic do gildii przez szafe. Tam sie czesto cos rusza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun dlugo nie posiedzialem confused ide sie rozpakowywac 3nodding tylko wroc ;>
Aya ! biggrin heart *wielki przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:55 pm
Julka *cos wynurza sie bardzo zakurzonego z szafy*
ekhmmm ekhm...
kurr...de...
sprzata ktos tu czasami ??
mrgreen rofl mrgreen a juz mialam nadzieje, ze nigdy nie wrocisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:56 pm
Shinn-chan Czeeeeeeeeeeeeeeesc XD -- Julka: Wiesz .. jesli ktos tu sprzata to napewno nie ja. Ale swoja droga na Twoim miejscu bal bym sie wchodzic do gildii przez szafe. Tam sie czesto cos rusza. np. Addik rofl
tak w ogole to kope LAT sie nie widzielismy
a tu takie mizerne powiatanie... gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Czesc Shinn 4laugh Dariia Omega Sun Dariia Ano nie znam ;] *podchodzi do Lethiel i podaje łapkę* miło mi poznać whee Nie znasz Lethi? To Ty jestes Kitty czy Delisa, bo mi sie juz calkiem pomieszalo.... ani to ani to.... sweatdrop i tak Ci nie wierze blaugh a jak Omisia ci nie wierzy to cos w tym musi byc blaugh
Edit: szcegolnie ze ona tyz Daria byla mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Shinn-chan Czeeeeeeeeeeeeeeesc XD -- Julka: Wiesz .. jesli ktos tu sprzata to napewno nie ja. Ale swoja droga na Twoim miejscu bal bym sie wchodzic do gildii przez szafe. Tam sie czesto cos rusza. np. Addik rofl
ehh. kolejna niezadowolana: *gigamegasuperhipersilnyprzytulas*! ! ! !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:57 pm
Shinn-chan Czeeeeeeeeeeeeeeesc XD -- Julka: Wiesz .. jesli ktos tu sprzata to napewno nie ja. Ale swoja droga na Twoim miejscu bal bym sie wchodzic do gildii przez szafe. Tam sie czesto cos rusza. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! biggrin jak ja cie dawno nie widziałam! whee *tuuli tuli i nie chce puścić xd * Lethi! 4laugh *przytul* whaaaa ciebie też dawno nie widziałam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:57 pm
Julka Shinn-chan Czeeeeeeeeeeeeeeesc XD -- Julka: Wiesz .. jesli ktos tu sprzata to napewno nie ja. Ale swoja droga na Twoim miejscu bal bym sie wchodzic do gildii przez szafe. Tam sie czesto cos rusza. np. Addik rofl
wątpie ^^' Addik okupowal lodowke nie szafe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:58 pm
Musze leciec. Sila wyzsza. Papasie wszystkim i dobranoc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:59 pm
Lethiel Julka Shinn-chan Czeeeeeeeeeeeeeeesc XD -- Julka: Wiesz .. jesli ktos tu sprzata to napewno nie ja. Ale swoja droga na Twoim miejscu bal bym sie wchodzic do gildii przez szafe. Tam sie czesto cos rusza. np. Addik rofl
wątpie ^^' Addik okupowal lodowke nie szafe szafa lodowka...
cos co sie otwieralo... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:59 pm
Ntsumi_Aya Shinn-chan Czeeeeeeeeeeeeeeesc XD -- Julka: Wiesz .. jesli ktos tu sprzata to napewno nie ja. Ale swoja droga na Twoim miejscu bal bym sie wchodzic do gildii przez szafe. Tam sie czesto cos rusza. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! biggrin jak ja cie dawno nie widziałam! whee *tuuli tuli i nie chce puścić xd * Lethi! 4laugh *przytul* whaaaa ciebie też dawno nie widziałam whee bo malo tu bywam >.> albo sie mijamy xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 2:00 pm
Shinn-chan Musze leciec. Sila wyzsza. Papasie wszystkim i dobranoc! scream gonk ... wredny crying ok, byee 4laugh (nie wybacze blaugh xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 2:00 pm
PA PA! *wskakuje w pierwsze lepsze drzwi. Po chwili wraca trzymajac sie za nos* To inna droga.. ^^'' *wyskakuje przez okno* aaaaaaaaaaaa.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|