|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:46 pm
Dariia Shinn-chan Nie znasz mnie i Lethiel. My czasem potrafimy zrobic w gildii maly balagan.. hehe.. "maly" .. : P Ano nie znam ;] *podchodzi do Lethiel i podaje łapkę* miło mi poznać whee mam pytanko: czy ktoś z was gra w tibie? ;> *przytuuuul* mrgreen
gralam jakis czas temu ale mi sie znudzilo >.<'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:46 pm
Sayokun dostalem cynk ze tyu sie niby cos dzieje... *Sayo dostaje poduszka na dziendobry* A dzieje sie! Czesc stary. Kope lat XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:47 pm
Dariia Ano nie znam ;] *podchodzi do Lethiel i podaje łapkę* miło mi poznać whee Nie znasz Lethi? To Ty jestes Kitty czy Delisa, bo mi sie juz calkiem pomieszalo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Shinn-chan Sayokun dostalem cynk ze tyu sie niby cos dzieje... *Sayo dostaje poduszka na dziendobry* A dzieje sie! Czesc stary. Kope lat XP miekka... super biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun dostalem cynk ze tyu sie niby cos dzieje... *tuulu tulu* kto ci nagadal takich glupot ?O.o ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:48 pm
Omega Sun Dariia Ano nie znam ;] *podchodzi do Lethiel i podaje łapkę* miło mi poznać whee Nie znasz Lethi? To Ty jestes Kitty czy Delisa, bo mi sie juz calkiem pomieszalo.... Chyba Kitty, bo Delisa mnie zna. Czesc Omegus :* *przytulas* Dawno sie nie widzielismy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:48 pm
Shinn-chan Dariia Shinn-chan Nie znasz mnie i Lethiel. My czasem potrafimy zrobic w gildii maly balagan.. hehe.. "maly" .. : P Ano nie znam ;] *podchodzi do Lethiel i podaje łapkę* miło mi poznać whee mam pytanko: czy ktoś z was gra w tibie? ;> Nie.. boje sie, ze przez ta gre kogos zabije XD hehe xd np. krzesłem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:49 pm
Omega Sun Dariia Ano nie znam ;] *podchodzi do Lethiel i podaje łapkę* miło mi poznać whee Nie znasz Lethi? To Ty jestes Kitty czy Delisa, bo mi sie juz calkiem pomieszalo.... ani to ani to.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Dariia Ano nie znam ;] *podchodzi do Lethiel i podaje łapkę* miło mi poznać whee Nie znasz Lethi? To Ty jestes Kitty czy Delisa, bo mi sie juz calkiem pomieszalo.... No cos ty ?! O.o buehehhehe rofl rofl rofl cyzby to byl grejt combek ? mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariia Shinn-chan Dariia Shinn-chan Nie znasz mnie i Lethiel. My czasem potrafimy zrobic w gildii maly balagan.. hehe.. "maly" .. : P Ano nie znam ;] *podchodzi do Lethiel i podaje łapkę* miło mi poznać whee mam pytanko: czy ktoś z was gra w tibie? ;> Nie.. boje sie, ze przez ta gre kogos zabije XD hehe xd np. krzesłem wink wlasnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:51 pm
dlugo nie posiedzialem confused ide sie rozpakowywac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:52 pm
Sayokun dlugo nie posiedzialem confused ide sie rozpakowywac 3nodding sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*cos wynurza sie bardzo zakurzonego z szafy*
ekhmmm ekhm...
kurr...de...
sprzata ktos tu czasami ??
mrgreen rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:53 pm
Czesc Shinn 4laugh Dariia Omega Sun Dariia Ano nie znam ;] *podchodzi do Lethiel i podaje łapkę* miło mi poznać whee Nie znasz Lethi? To Ty jestes Kitty czy Delisa, bo mi sie juz calkiem pomieszalo.... ani to ani to.... sweatdrop i tak Ci nie wierze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|