|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:33 pm
*podchodzi tajniacko* *poke* czy my sie skads nie znamy ? >:3 xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:34 pm
witaj. My sie jeszcze nie znamy. Jestem Shinn, milo mi. Dariia to Twoje imie czy tylko pseudonim?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:36 pm
Lethiel *podchodzi tajniacko* *poke* czy my sie skads nie znamy ? >:3 xD *diabelskie spojrzenie* pewnie sie znamy *skok z przytulasem* razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:36 pm
Shinn-chan witaj. My sie jeszcze nie znamy. Jestem Shinn, milo mi. Dariia to Twoje imie czy tylko pseudonim? Moje imie smile Nie przychodził mi do głowy żaden pomysł na nick wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:37 pm
Shinn-chan Lethiel *podchodzi tajniacko* *poke* czy my sie skads nie znamy ? >:3 xD *diabelskie spojrzenie* pewnie sie znamy *skok z przytulasem* razz taak.. tak mi sie wlasnie wydawalo :] xD *tuuuli tuuuuli* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariia Shinn-chan witaj. My sie jeszcze nie znamy. Jestem Shinn, milo mi. Dariia to Twoje imie czy tylko pseudonim? Moje imie smile Nie przychodził mi do głowy żaden pomysł na nick wink Daria to ladne imie. Jedno z moich ulubionych XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:38 pm
Shinn-chan Dariia Shinn-chan witaj. My sie jeszcze nie znamy. Jestem Shinn, milo mi. Dariia to Twoje imie czy tylko pseudonim? Moje imie smile Nie przychodził mi do głowy żaden pomysł na nick wink Daria to ladne imie. Jedno z moich ulubionych XDD heh ;] dziękuję biggrin miło mi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:38 pm
Lethiel taak.. tak mi sie wlasnie wydawalo :] xD *tuuuli tuuuuli* blaugh HA! Mam Cie! *lapie poduszke i rzuca*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:40 pm
Dariia Shinn-chan Dariia Shinn-chan witaj. My sie jeszcze nie znamy. Jestem Shinn, milo mi. Dariia to Twoje imie czy tylko pseudonim? Moje imie smile Nie przychodził mi do głowy żaden pomysł na nick wink Daria to ladne imie. Jedno z moich ulubionych XDD heh ;] dziękuję biggrin miło mi whee Nie znasz mnie i Lethiel. My czasem potrafimy zrobic w gildii maly balagan.. hehe.. "maly" .. : P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:41 pm
Shinn-chan Lethiel taak.. tak mi sie wlasnie wydawalo :] xD *tuuuli tuuuuli* blaugh HA! Mam Cie! *lapie poduszke i rzuca* ej ej.. nie tak ostro chlopcze.. dopiero co sie poznalismy razz rofl
raczej potrafilismy ^^'... eh stare dobre czasy.. hm.. mzoe Saya sciagne ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:42 pm
Lethiel Shinn-chan Lethiel taak.. tak mi sie wlasnie wydawalo :] xD *tuuuli tuuuuli* blaugh HA! Mam Cie! *lapie poduszke i rzuca* ej ej.. nie tak ostro chlopcze.. dopiero co sie poznalismy razz rofl
raczej potrafilismy ^^'... eh stare dobre czasy.. hm.. mzoe Saya sciagne ninja Mowisz o Sayokunie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:43 pm
Shinn-chan Nie znasz mnie i Lethiel. My czasem potrafimy zrobic w gildii maly balagan.. hehe.. "maly" .. : P Ano nie znam ;] *podchodzi do Lethiel i podaje łapkę* miło mi poznać whee mam pytanko: czy ktoś z was gra w tibie? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:44 pm
Dariia Shinn-chan Nie znasz mnie i Lethiel. My czasem potrafimy zrobic w gildii maly balagan.. hehe.. "maly" .. : P Ano nie znam ;] *podchodzi do Lethiel i podaje łapkę* miło mi poznać whee mam pytanko: czy ktoś z was gra w tibie? ;> Nie.. boje sie, ze przez ta gre kogos zabije XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:44 pm
dostalem cynk ze tyu sie niby cos dzieje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|