|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 6:45 am
noto ja tez zmiatam.. naranara..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 6:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 8:16 am
witam wszystkich (o ile ktos w ogole tu jest)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 8:20 am
Omega Sun witam wszystkich (o ile ktos w ogole tu jest) ninja ja jestem... chyba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 8:22 am
Karnaaa Omega Sun witam wszystkich (o ile ktos w ogole tu jest) ninja ja jestem... chyba... to fajnie jak Ci dzien mija?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 8:29 am
Omega Sun Karnaaa Omega Sun witam wszystkich (o ile ktos w ogole tu jest) ninja ja jestem... chyba... to fajnie jak Ci dzien mija? tak troche nudno xp jeszcze mi sie komputer muli rofl stare a jak tam u ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 8:32 am
Karnaaa tak troche nudno xp jeszcze mi sie komputer muli rofl stare a jak tam u ciebie? nic mi sie nie chce, nic nie robie, a ze jakos mi tak humor nie dopisuje to dzisiaj postanowilam sie odizolowac od otoczenia, zeby niechcacy na kims nie odreagowac blaugh Skonczyly mi sie slodycze, wiec musze zastosowac inna metode poprawy nastroju- maseczki, balsamy, odzywki itd. ale to dopiero pozniej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 8:37 am
Omega Sun Karnaaa tak troche nudno xp jeszcze mi sie komputer muli rofl stare a jak tam u ciebie? nic mi sie nie chce, nic nie robie, a ze jakos mi tak humor nie dopisuje to dzisiaj postanowilam sie odizolowac od otoczenia, zeby niechcacy na kims nie odreagowac blaugh Skonczyly mi sie slodycze, wiec musze zastosowac inna metode poprawy nastroju- maseczki, balsamy, odzywki itd. ale to dopiero pozniej 3nodding Ja tam na poprawienie humorku jakiegoś łacha lubie sobie kupic 4laugh jakos nie mam glowy to maseczek itp. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 8:50 am
Karnaaa Ja tam na poprawienie humorku jakiegoś łacha lubie sobie kupic 4laugh jakos nie mam glowy to maseczek itp. blaugh a ja nie znosze kupowania ubran, lazenia po sklepach, przebierania, wybierania smile (jak czegos potrzebuje to wysylam siostre na zakupy i ona mi kupuje wink ) Moze dlatego, ze u nas we wszystkich sklepach jest to samo. Wejdzie jakas durna moda i wszedzie sprzedaja to samo. Chociaz ostatnio odkrylam nowy sklep gdzie mozna znalezc super ciuszki w super cenach (i co najwazniejsze, sa ladne i dobrej jakosci) wiec robie czesciej odziezowe zakupy. Nie znosze zakupow- ksiazki, plyty, filmy itd kupuje w internecie a kosmetyki wybieram z katalogow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 9:00 am
Omega Sun Karnaaa Ja tam na poprawienie humorku jakiegoś łacha lubie sobie kupic 4laugh jakos nie mam glowy to maseczek itp. blaugh a ja nie znosze kupowania ubran, lazenia po sklepach, przebierania, wybierania smile (jak czegos potrzebuje to wysylam siostre na zakupy i ona mi kupuje wink ) Moze dlatego, ze u nas we wszystkich sklepach jest to samo. Wejdzie jakas durna moda i wszedzie sprzedaja to samo. Chociaz ostatnio odkrylam nowy sklep gdzie mozna znalezc super ciuszki w super cenach (i co najwazniejsze, sa ladne i dobrej jakosci) wiec robie czesciej odziezowe zakupy. Nie znosze zakupow- ksiazki, plyty, filmy itd kupuje w internecie a kosmetyki wybieram z katalogow. Ja mam manie na skarpetki whee hehe , każdy mi to wytyka . Ksiazki jakos tak dosyc zadko kupuje juz czesciej porzyczam , plyty to troche nielegalnie zalatwiam whee (filmy tez) razz a moje kosmetyki ograniczaja sie tylko do blyszczykow whee kumpela ostatnio sie zalamala bo nawet kremu Nivea nie mialam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 9:06 am
alleluja - ide czytać streszczenia, jutro matura..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 9:19 am
Karnaaa Ja mam manie na skarpetki whee hehe , każdy mi to wytyka . Ksiazki jakos tak dosyc zadko kupuje juz czesciej porzyczam , plyty to troche nielegalnie zalatwiam whee (filmy tez) razz a moje kosmetyki ograniczaja sie tylko do blyszczykow whee kumpela ostatnio sie zalamala bo nawet kremu Nivea nie mialam whee ksiazki kupuje w necie albo w malenkiej ksiegarence, gdzie trafiaja ksiazki ktore w wielkich sieciach ksiegarni "wyszly z mody" wiec mozna kupic za pare zlotych prawdziwe rarytasy przecenione z kilkudziesieciu surprised Filmy kupuje w sklepie z przeceniona prasa- mozna kupic po 2-5 zl z "przeterminowanych" czasopism (Kurcze, wlasnie doszlam do wniosku, ze robie zakupy tylko w nietypowych sklepach wink ) Co do kosmetykow, to mam caly wielki kufer tzw. "kolorowki" i kosz pielegnacyjnych- oczywiscie wszystko "potrzebne" sweatdrop Dla mnie to taka terapia po ciezkim dniu- najpierw pachnaca kapiel, a potem smarowanie sie maseczkami, balsamami, kremikami. Wiadomo, ze jak sie lepiej wyglada to i samopoczucie sie poprawia wink Polecam wszystko kosmetyczne ze "SPA" w nazwie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 9:22 am
Jaswinder alleluja - ide czytać streszczenia, jutro matura.. tylko nie zostawiaj wszystkiego jak ja- na ostatnia chwile. Potem siedzialam przed ustna matura do 5.00 rano i poszlam na egzamin tak padnieta, ze mimo poczucia ogromnej niewiedzy nawet nie mialam sily sie stresowac wink (a i tak wylosowalam ze 150 tematow, wlasnie te, ktore umialam najlepiej- glupi ma zawsze szczescie xp ) POWODZENIA!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 9:25 am
Omega Sun Karnaaa Ja mam manie na skarpetki whee hehe , każdy mi to wytyka . Ksiazki jakos tak dosyc zadko kupuje juz czesciej porzyczam , plyty to troche nielegalnie zalatwiam whee (filmy tez) razz a moje kosmetyki ograniczaja sie tylko do blyszczykow whee kumpela ostatnio sie zalamala bo nawet kremu Nivea nie mialam whee ksiazki kupuje w necie albo w malenkiej ksiegarence, gdzie trafiaja ksiazki ktore w wielkich sieciach ksiegarni "wyszly z mody" wiec mozna kupic za pare zlotych prawdziwe rarytasy przecenione z kilkudziesieciu surprised Filmy kupuje w sklepie z przeceniona prasa- mozna kupic po 2-5 zl z "przeterminowanych" czasopism (Kurcze, wlasnie doszlam do wniosku, ze robie zakupy tylko w nietypowych sklepach wink ) Co do kosmetykow, to mam caly wielki kufer tzw. "kolorowki" i kosz pielegnacyjnych- oczywiscie wszystko "potrzebne" sweatdrop Dla mnie to taka terapia po ciezkim dniu- najpierw pachnaca kapiel, a potem smarowanie sie maseczkami, balsamami, kremikami. Wiadomo, ze jak sie lepiej wyglada to i samopoczucie sie poprawia wink Polecam wszystko kosmetyczne ze "SPA" w nazwie smile dobrze wiedzieć 3nodding moze kiedys zainwestuje w swoja urode mrgreen milo sie gawendzilo , ale lece juz wink papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 9:29 am
Omega Sun Jaswinder alleluja - ide czytać streszczenia, jutro matura.. tylko nie zostawiaj wszystkiego jak ja- na ostatnia chwile. Potem siedzialam przed ustna matura do 5.00 rano i poszlam na egzamin tak padnieta, ze mimo poczucia ogromnej niewiedzy nawet nie mialam sily sie stresowac wink (a i tak wylosowalam ze 150 tematow, wlasnie te, ktore umialam najlepiej- glupi ma zawsze szczescie xp ) POWODZENIA!! nie dziękuję XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|