|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 5:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 6:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 6:06 am
pysznie, to w zasadzie witam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 6:12 am
Lavagetas_heqetai pysznie, to w zasadzie witam... no no.. alem padniety... 450kilometrow od rana zrobilem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 6:12 am
Lavagetas_heqetai pysznie, to w zasadzie witam... Zostales olany..... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 6:16 am
opcy Lavagetas_heqetai pysznie, to w zasadzie witam... no no.. alem padniety... 450kilometrow od rana zrobilem.. czego i na czym? ;> Kas...coś tam-- że o co chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 6:18 am
Lavagetas_heqetai opcy Lavagetas_heqetai pysznie, to w zasadzie witam... no no.. alem padniety... 450kilometrow od rana zrobilem.. czego i na czym? ;> drogi.. wink i pekaesem... w zasadzie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 6:21 am
opcy drogi.. wink i pekaesem... w zasadzie.. hmm no to całkiem niezły kawałek- tyłek by mi zdrętwiał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 6:23 am
Lavagetas_heqetai opcy drogi.. wink i pekaesem... w zasadzie.. hmm no to całkiem niezły kawałek- tyłek by mi zdrętwiał mi osobiscie zdretwial bo taki tyci tyci busikiem jechalem.. teraz trzeba sie spowrotem przestawic na tryb roboczy.. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 6:24 am
opcy Lavagetas_heqetai opcy drogi.. wink i pekaesem... w zasadzie.. hmm no to całkiem niezły kawałek- tyłek by mi zdrętwiał mi osobiscie zdretwial bo taki tyci tyci busikiem jechalem.. teraz trzeba sie spowrotem przestawic na tryb roboczy.. neutral no bo Buc to w luksusach powiniene jezdzic wink ale niedlugo sesja i Anku powroci wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 6:27 am
opcy Lavagetas_heqetai opcy drogi.. wink i pekaesem... w zasadzie.. hmm no to całkiem niezły kawałek- tyłek by mi zdrętwiał mi osobiscie zdretwial bo taki tyci tyci busikiem jechalem.. teraz trzeba sie spowrotem przestawic na tryb roboczy.. neutral w fotelu kierowcy trzeba bylo usiasc- on tam ma miekko i 'podgrzal' pewnie fotel ;] ja przestawiam sie dopiero w poniedzialek- na razie mam tryb dwusuwowy- spanie i jedzenie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 6:30 am
Twistus no bo Buc to w luksusach powiniene jezdzic wink ale niedlugo sesja i Anku powroci wink gwoli scislosci to Ankuanku waraca teraz w piatek bo idziemy razem na kumunistyczna impreze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 6:32 am
opcy Twistus no bo Buc to w luksusach powiniene jezdzic wink ale niedlugo sesja i Anku powroci wink gwoli scislosci to Ankuanku waraca teraz w piatek bo idziemy razem na kumunistyczna impreze... *gleba* no ale tak na stale esh witay Bucek tak woogle*tul i depta po nim* 4laugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 6:34 am
Twistus *gleba* no ale tak na stale esh witay Bucek tak woogle*tul i depta po nim* 4laugh mrgreen to uwlacza mojej godnosci.. surprised o! na stale to nie wiadomo.. jeszcze raz w maju moze pojade i potem na tydzien w czerwcu... tam mamy bardziej ...bezstresowe.. warunki.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 03, 2006 6:42 am
opcy Twistus *gleba* no ale tak na stale esh witay Bucek tak woogle*tul i depta po nim* 4laugh mrgreen to uwlacza mojej godnosci.. surprised o! na stale to nie wiadomo.. jeszcze raz w maju moze pojade i potem na tydzien w czerwcu... tam mamy bardziej ...bezstresowe.. warunki.. wink ninja Ty nie masz godnosci przecie wink ninja
no ale w LublinieAnku juz nichyba nie trzyma....chyba....
no napewno bezstresowe w porownaniu z tym co na miejscu rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl
*znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|