|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 9:42 am
Aidanna twoje urodziny? ile wiosen? ninja sweatdrop nie nie moje cale szczescie znajomych wink a o wiek kobiety sie nie pyta xd rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 9:48 am
Twistus Aidanna twoje urodziny? ile wiosen? ninja sweatdrop nie nie moje cale szczescie znajomych wink a o wiek kobiety sie nie pyta xd rofl rofl rofl no przeciez stara nie jestes wiec co sie wstydasz xd przyznaj sie... ile masz lat ninja bo nie chce mi sie patrzec do profilu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 9:50 am
Aidanna no przeciez stara nie jestes wiec co sie wstydasz xd przyznaj sie... ile masz lat ninja bo nie chce mi sie patrzec do profilu ninja ninja spojzec do czyjegos profilu to faktycznie duzy wysilek xp blaugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 9:55 am
Kiray Aidanna no przeciez stara nie jestes wiec co sie wstydasz xd przyznaj sie... ile masz lat ninja bo nie chce mi sie patrzec do profilu ninja ninja spojzec do czyjegos profilu to faktycznie duzy wysilek xp blaugh ninja komputer skanujew poszukiwaniu wirusow, bo cos swiruje domokun i mi muli... a nie chce mi sie czekac pol godziny zanim otworzy sie jakas glupia strona neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 9:59 am
ide sie zabic... wszystko mnie dobija sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 10:53 am
pryepisy mi cođ w testamencie, prosze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 10:55 am
Twistus Aidanna Twistus witay wink winged anklets nie kosztuja 14k xd wink wiem... zapomnialam poprawic... xp jak tam mija majowkowy weekend? obecnie na przepisaywaniu notatek a tkato na spedzaniu go ze znajomymi i przyjaciolmi heart i jakiejs pladze urodzin rofl rofl rofl heh... ja robie u siebie impreze z wtorku na srode, ide na druga 6 i od razu rankiem jade na komunie mej sisotrz ciotecznej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 1:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 1:25 pm
Kufa, pm znow nie dzialaja stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 1:27 pm
degenerat Kufa, pm znow nie dzialaja stare 3nodding dzialaja tylko lekko marudza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 1:29 pm
Twistus degenerat Kufa, pm znow nie dzialaja stare 3nodding dzialaja tylko lekko marudzaBywa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 1:35 pm