|
|
|
|
Posted: Sun Apr 30, 2006 1:29 pm
o w koncu ktos tu sie pojawil ninja
hmm.... Euri znow zakosila mi goldy... i bawila sie w stylistke mojego avka czego efekty wlasnie widac.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 30, 2006 2:31 pm
Omega Sun o w koncu ktos tu sie pojawil ninja hmm.... Euri znow zakosila mi goldy... i bawila sie w stylistke mojego avka czego efekty wlasnie widac.... sweatdrop mrgreen *daje znac ze jeszcze zyje* jeszcze zyje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 30, 2006 2:51 pm
opcy Omega Sun o w koncu ktos tu sie pojawil ninja hmm.... Euri znow zakosila mi goldy... i bawila sie w stylistke mojego avka czego efekty wlasnie widac.... sweatdrop mrgreen *daje znac ze jeszcze zyje* jeszcze zyje... my tez, ale malo brakowalo, a by nas wyruchali. Kukus w ostatniej chwili przewrocil sie na plecy, i dostał pytka tylko w oko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 30, 2006 3:19 pm
Omega Sun o w koncu ktos tu sie pojawil ninja hmm.... Euri znow zakosila mi goldy... i bawila sie w stylistke mojego avka czego efekty wlasnie widac.... sweatdrop ano widać, wyglądasz beznadziejnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 12:49 am
BeeWolf_san Omega Sun o w koncu ktos tu sie pojawil ninja hmm.... Euri znow zakosila mi goldy... i bawila sie w stylistke mojego avka czego efekty wlasnie widac.... sweatdrop ano widać, wyglądasz beznadziejnie a mi sie podoba taki abstrakcyjny stroj, w ktorym absolutnie nic do siebie nie pasuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 1:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 3:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 5:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 5:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 7:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 9:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 9:32 am
witay wink winged anklets nie kosztuja 14k xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 9:35 am
Twistus witay wink winged anklets nie kosztuja 14k xd wink wiem... zapomnialam poprawic... xp jak tam mija majowkowy weekend?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 9:37 am
Aidanna Twistus witay wink winged anklets nie kosztuja 14k xd wink wiem... zapomnialam poprawic... xp jak tam mija majowkowy weekend? obecnie na przepisaywaniu notatek a tkato na spedzaniu go ze znajomymi i przyjaciolmi heart i jakiejs pladze urodzin rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 9:40 am
Twistus Aidanna Twistus witay wink winged anklets nie kosztuja 14k xd wink wiem... zapomnialam poprawic... xp jak tam mija majowkowy weekend? obecnie na przepisaywaniu notatek a tkato na spedzaniu go ze znajomymi i przyjaciolmi heart i jakiejs pladze urodzin rofl rofl rofl twoje urodziny? ile wiosen? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|