|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 1:11 pm
Twistus degenerat Twistus degenerat Zapomnialo mi sie o tluszczu, zlota zasada: nigdy nie spiewac podczas robienia obiadu stare rozumiem zapomniec o przewroceni u ale nie o tluszczu surprised lepiej zatrudnij kucharke albo odgrzewaj w mikrofali xd Ale to dlatego ze sie cieszylem i spiewalem to i zapomnialo mi sie xd *ziew* z czego cieszyles?No z tego ze dalem podwyzke cieciowi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 1:12 pm
degenerat No z tego ze dalem podwyzke cieciowi xd *gleba*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 1:14 pm
Twistus degenerat No z tego ze dalem podwyzke cieciowi xd *gleba*nio cioooo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 1:16 pm
degenerat Twistus degenerat No z tego ze dalem podwyzke cieciowi xd *gleba*nio cioooo whee nic nic tak tylko sweatdrop mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 1:24 pm
Twistus degenerat Twistus degenerat No z tego ze dalem podwyzke cieciowi xd *gleba*nio cioooo whee nic nic tak tylko sweatdrop mrgreen heart tez Cie kocham heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 1:24 pm
degenerat Twistus degenerat Twistus degenerat No z tego ze dalem podwyzke cieciowi xd *gleba*nio cioooo whee nic nic tak tylko sweatdrop mrgreen heart tez Cie kocham heart =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 1:27 pm
eh bez takich mi tu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 1:30 pm
Turla sie po podłodze, bo nie moze przebierac kopytami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 1:31 pm
Twistus eh bez takich mi tu sweatdrop Przytulac Cie tez nie moge? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 1:32 pm
BeeWolf_san Turla sie po podłodze, bo nie moze przebierac kopytami Cu Ci sie stalo O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 1:34 pm
Twistus BeeWolf_san Turla sie po podłodze, bo nie moze przebierac kopytami Cu Ci sie stalo O.o
Kendo mi sie stało, a pozatym, podwedziłem nie swoj sprzet, kusza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 1:35 pm
BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san Turla sie po podłodze, bo nie moze przebierac kopytami Cu Ci sie stalo O.o Kendo mi sie stało, a pozatym, podwedziłem nie swoj sprzet kusza. ktory sprzet...dobra ale chyba oddales i wzioles swoj?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 1:37 pm
Twistus BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san Turla sie po podłodze, bo nie moze przebierac kopytami Cu Ci sie stalo O.o Kendo mi sie stało, a pozatym, podwedziłem nie swoj sprzet kusza. ktory sprzet...dobra ale chyba oddales i wzioles swoj? Nie, mam w domu a ktos ma moj,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 1:39 pm