|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:24 pm
coz to za niemoralne romzowy tutaj rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:24 pm
degenerat Karnaaa degenerat Karnaaa degenerat Napewno? A moze jednak? Pol na pol? Telefon do przyjaciela? Pytanie do publicznosci? hmmmm... wybieram Pytanie do publiczności 3nodding ( arrow help) Publicznosc Ci zwiala chyba no wlasnie tez tak mysle sweatdrop wezme chyba z niej przyklad i też lece *ucieka przez okno* papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:25 pm
Twistus coz to za niemoralne romzowy tutaj rofl mrgreen Zazdrosna? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:26 pm
Karnaaa degenerat Karnaaa degenerat Karnaaa degenerat Napewno? A moze jednak? Pol na pol? Telefon do przyjaciela? Pytanie do publicznosci? hmmmm... wybieram Pytanie do publiczności 3nodding ( arrow help) Publicznosc Ci zwiala chyba no wlasnie tez tak mysle sweatdrop wezme chyba z niej przyklad i też lece *ucieka przez okno* papa papa... Twistusiu no i zostalismy razem sami *wdycha spalenizne* ahh... coz za piekna noc.... Romantycznie redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:28 pm
degenerat Twistus coz to za niemoralne romzowy tutaj rofl mrgreen Zazdrosna? redface eeeee....nie?
skad ta spalenizna...a tak troche sie przypieklam jak swieczki zaplalam rofl rofl rofl lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:32 pm
Twistus degenerat Twistus coz to za niemoralne romzowy tutaj rofl mrgreen Zazdrosna? redface eeeee....nie?
skad ta spalenizna...a tak troche sie przypieklam jak swieczki zaplalam rofl rofl rofl lol Nie? crying szkoda crying Juz mialem nadzieje. Czlowiek sie stara a tu go nie doceniaja. Spalenizna? moze od mojego gotowania mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:35 pm
degenerat Twistus degenerat Twistus coz to za niemoralne romzowy tutaj rofl mrgreen Zazdrosna? redface eeeee....nie?
skad ta spalenizna...a tak troche sie przypieklam jak swieczki zaplalam rofl rofl rofl lol Nie? crying szkoda crying Juz mialem nadzieje. Czlowiek sie stara a tu go nie doceniaja. Spalenizna? moze od mojego gotowania mrgreen moze w zlym kierunku sie starasz ninja
O.o a co gotowales o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:38 pm
Twistus moze w zlym kierunku sie starasz ninja
O.o a co gotowales o.O Wiec mnie naprowadz... Pierozki odgrzewalem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:39 pm
degenerat Twistus moze w zlym kierunku sie starasz ninja
O.o a co gotowales o.O Wiec mnie naprowadz... Pierozki odgrzewalem. na czym je odgrzewales o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:42 pm
Twistus degenerat Twistus moze w zlym kierunku sie starasz ninja
O.o a co gotowales o.O Wiec mnie naprowadz... Pierozki odgrzewalem. na czym je odgrzewales o.ONa patelni mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:44 pm
degenerat Twistus degenerat Twistus moze w zlym kierunku sie starasz ninja
O.o a co gotowales o.O Wiec mnie naprowadz... Pierozki odgrzewalem. na czym je odgrzewales o.ONa patelni mrgreen talk2hand boshe to co Ty zes robil ze jej przypaliles talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:49 pm
Twistus degenerat Twistus degenerat Twistus moze w zlym kierunku sie starasz ninja
O.o a co gotowales o.O Wiec mnie naprowadz... Pierozki odgrzewalem. na czym je odgrzewales o.ONa patelni mrgreen talk2hand boshe to co Ty zes robil ze jej przypaliles talk2hand Zapomnialo mi sie o tluszczu, zlota zasada: nigdy nie spiewac podczas robienia obiadu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:51 pm
degenerat Zapomnialo mi sie o tluszczu, zlota zasada: nigdy nie spiewac podczas robienia obiadu stare rozumiem zapomniec o przewroceni u ale nie o tluszczu surprised lepiej zatrudnij kucharke albo odgrzewaj w mikrofali xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 1:03 pm
Twistus degenerat Zapomnialo mi sie o tluszczu, zlota zasada: nigdy nie spiewac podczas robienia obiadu stare rozumiem zapomniec o przewroceni u ale nie o tluszczu surprised lepiej zatrudnij kucharke albo odgrzewaj w mikrofali xd Ale to dlatego ze sie cieszylem i spiewalem to i zapomnialo mi sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 1:06 pm
degenerat Twistus degenerat Zapomnialo mi sie o tluszczu, zlota zasada: nigdy nie spiewac podczas robienia obiadu stare rozumiem zapomniec o przewroceni u ale nie o tluszczu surprised lepiej zatrudnij kucharke albo odgrzewaj w mikrofali xd Ale to dlatego ze sie cieszylem i spiewalem to i zapomnialo mi sie xd *ziew* z czego cieszyles?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|