|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:03 pm
opcy czuje twoj strach! *weszy i oblesnie mlaszcze* *wladcza postawa* Bucus wzywam cie *rzuca pokebuca* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:03 pm
degenerat Karnaaa twisted I zostaniesz tu na zawsze twisted rofl kotem poszczuje ! domokun A ja tesciowa mrgreen nieee tylko niee too talk2hand litości!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:05 pm
Twistus *wladcza postawa* Bucus wzywam cie *rzuca pokebuca* mrgreen pika pika chu chu chu.. ..uj mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:07 pm
opcy Twistus *wladcza postawa* Bucus wzywam cie *rzuca pokebuca* mrgreen pika pika chu chu.. ..uj mrgreen Buc uzyj swojego oblesnego ataku xd mrgreen lol wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:08 pm
Karnaaa nieee tylko niee too talk2hand litości!! ehh.... Nie jestem okrutny sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:09 pm
Twistus opcy Twistus *wladcza postawa* Bucus wzywam cie *rzuca pokebuca* mrgreen pika pika chu chu.. ..uj mrgreen Buc uzyj swojego oblesnego ataku xd mrgreen lol wink *** ATAK ŚLUZOWY ***
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:09 pm
Twistus opcy Twistus *wladcza postawa* Bucus wzywam cie *rzuca pokebuca* mrgreen pika pika chu chu.. ..uj mrgreen Buc uzyj swojego oblesnego ataku xd mrgreen lol wink Wysmarkaj sie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:10 pm
degenerat Karnaaa nieee tylko niee too talk2hand litości!! ehh.... Nie jestem okrutny sweatdrop sweatdrop *ulga*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:12 pm
Karnaaa degenerat Karnaaa nieee tylko niee too talk2hand litości!! ehh.... Nie jestem okrutny sweatdrop sweatdrop *ulga* Ale moge zrobic wyjatek jesli chcesz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:13 pm
degenerat Karnaaa degenerat Karnaaa nieee tylko niee too talk2hand litości!! ehh.... Nie jestem okrutny sweatdrop sweatdrop *ulga* Ale moge zrobic wyjatek jesli chcesz mrgreen nie nie , nie trzeba whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:16 pm
Karnaaa degenerat Karnaaa degenerat Karnaaa nieee tylko niee too talk2hand litości!! ehh.... Nie jestem okrutny sweatdrop sweatdrop *ulga* Ale moge zrobic wyjatek jesli chcesz mrgreen nie nie , nie trzeba whee Napewno? A moze jednak? Pol na pol? Telefon do przyjaciela? Pytanie do publicznosci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:19 pm
degenerat Karnaaa degenerat Karnaaa Ale moge zrobic wyjatek jesli chcesz mrgreen nie nie , nie trzeba whee Napewno? A moze jednak? Pol na pol? Telefon do przyjaciela? Pytanie do publicznosci? hmmmm... wybieram Pytanie do publiczności 3nodding ( arrow help)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:21 pm
Karnaaa degenerat Karnaaa degenerat Karnaaa Ale moge zrobic wyjatek jesli chcesz mrgreen nie nie , nie trzeba whee Napewno? A moze jednak? Pol na pol? Telefon do przyjaciela? Pytanie do publicznosci? hmmmm... wybieram Pytanie do publiczności 3nodding ( arrow help) Publicznosc Ci zwiala chyba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|