|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:28 am
Twistus Omega Sun Moni eek Co Ty masz za dziwny itemek na uszkach ? ninja nieapmeitam jak to sie zwie luknij do mojego profilu to z tych nowych itemkow rybich 3nodding spis wszystkich masz w topiku posiweconym lowieniu wink mi sie podobaja te dwie szramy na policzkach 4laugh to sa skrzela xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:28 am
Omega Sun degenerat *patrzy na Omi* faktycznie wazelinka wonisz mrgreen bardzo zabawne Tak samo jak Ty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:35 am
lamiecie moje serduszko... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:36 am
W kosciele sie mowi okadza xp Ale w tym wypadku moglo by to wygladac dwuznacznie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:36 am
opcy lamiecie moje serduszko... neutral Chcesz o tym porozmawiac? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:38 am
degenerat opcy lamiecie moje serduszko... neutral Chcesz o tym porozmawiac? xd nie.. wy jestescie nieczuli.. *pisze list do "Jestem"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:40 am
opcy degenerat opcy lamiecie moje serduszko... neutral Chcesz o tym porozmawiac? xd nie.. wy jestescie nieczuli.. Osobiscie staram sie jak moge cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:40 am
opcy degenerat opcy lamiecie moje serduszko... neutral Chcesz o tym porozmawiac? xd nie.. wy jestescie nieczuli.. *pisze list do "Jestem"* do bravo lepiej ninja
*glaszcze go po glowce* jak chcesz mozna jakies dymy tu lub gdzie indziej rozpetac mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:42 am
Twistus do bravo lepiej ninja
*glaszcze go po glowce* jak chcesz mozna jakies dymy tu lub gdzie indziej rozpetac mrgreen heart ale potrzebna nam ofiara.. najlepiej taka ktora nie bedzie sie umiala obraonic.. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:43 am
opcy Twistus do bravo lepiej ninja
*glaszcze go po glowce* jak chcesz mozna jakies dymy tu lub gdzie indziej rozpetac mrgreen heart ale potrzebna nam ofiara.. najlepiej taka ktora nie bedzie sie umiala obraonic.. ninja *strzela koscmi placow* to Ty wybierz ofiare ja sie reszta zajme mrgreen gorzej jak ofiara nam ucieknie jak to maja w zwyczaju crying mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:44 am
Twistus *strzela koscmi placow* to Ty wybierz ofiare ja sie reszta zajme mrgreen gorzej jak ofiara nam ucieknie jak to maja w zwyczaju crying mrgreen *szuka ofiary*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|