Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23760 23761 23762 23763 23764 23765 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Thu Apr 27, 2006 10:02 am

Omega Sun
renge_karen

nudy........

to zajmij sie czyms pozytecznym zamiast bezmyslnie siedziec przed kompem i marnowac prad blaugh

zlo...
zloooooooo...
zloooooooooooooo.....
4laugh mrgreen heart
PostPosted: Thu Apr 27, 2006 10:02 am

Kiray
Twistus
Oi misiek widze ze jestes dobrze wychowany i ustepujesz pierwszenstwa kolezance jesli chodzi o rozpoczecie rozmowy xd lol

no ba...
dzentelmen zemnie pierwsza klasa xd
chyba w to nie watpilas... nawet zmienilem siga bo Ci sie nie podobal wink blaugh

To jest jakas sekta >< wszscy przeciwko mnie >< ja sie tak nie bawie Buuuuuuu!!!!!!!! powiem mamaie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

renge_karen

Kiray

PostPosted: Thu Apr 27, 2006 10:03 am

renge_karen

scream wieziałam ><

a co ja mam mowic........ no rozkrecac sie ludzie........

to ja moze zapytam o tego dowcipa w twoim sigusiu... jakos go nie kumam....

co wiedzialas?
czyli my mamy gadac a ty bedziesz patrzec?
zdarza sie nie mi ale sie zdarza...
PostPosted: Thu Apr 27, 2006 10:03 am

renge_karen
Kiray
Twistus
Oi misiek widze ze jestes dobrze wychowany i ustepujesz pierwszenstwa kolezance jesli chodzi o rozpoczecie rozmowy xd lol

no ba...
chyba w to nie watpilas... nawet zmienilem siga bo Ci sie nie podobal wink blaugh

To jest jakas sekta >< wszscy przeciwko mnie >< ja sie tak nie bawie Buuuuuuu!!!!!!!! powiem mamaie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
straszne...
trafilas na zle towarzystwo 3nodding mrgreen

Ryuukei oshii
Crew

Kiray

PostPosted: Thu Apr 27, 2006 10:07 am

Twistus
wioem i jestem Ci niezmiernie wdzieczna za te zmiane *podaje mu dlon8 pocaluj mrgreen rofl rofl rofl

Karen....rece w gorze=poddanie sie
armia francuska jest znan z tego ze od ilus tam setek lat nie wygrali chyba ani jednej wojny rofl rofl rofl
i wogoe jest znana z tchorzostwa talk2hand

*slini jej reke*
musze nad tym jeszcze popracowac mrgreen

cos tam wygrali... wkazdym razie nie powalczyli sobie w WS II... [chuje smuje]
PostPosted: Thu Apr 27, 2006 10:08 am

Twistus
renge_karen
Kiray
Twistus

no ba...

straszne...
trafilas na zle towarzystwo 3nodding mrgreen

stressed ................ blaugh
no nad tym bym sie zastanawiała..... twisted

renge_karen

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Thu Apr 27, 2006 10:10 am

Kiray
Twistus
wioem i jestem Ci niezmiernie wdzieczna za te zmiane *podaje mu dlon8 pocaluj mrgreen rofl rofl rofl

armia francuska jest znan z tego ze od ilus tam setek lat nie wygrali chyba ani jednej wojny rofl rofl rofl

*slini jej reke*

cos tam wygrali... wkazdym razie nie powalczyli sobie w WS II sobie nie powalczyli... [chuje smuje]

*wyciera dlon o jego kurtke* no musisz popracowac xd

nu wojny chyba nie wygralili walki tak ale zawsze ich "walka" konczyla sie kapitulacja, a pozatym patrzac jak oni Paryz latwo ddawali to ehhh n/c zabojady jedne mrgreen
PostPosted: Thu Apr 27, 2006 10:11 am

a czym zajmuje sie Omi oprocz lurkowania??

Kiray

Kiray

PostPosted: Thu Apr 27, 2006 10:13 am

Twistus
Kiray
Twistus

*slini jej reke*

cos tam wygrali... wkazdym razie nie powalczyli sobie w WS II sobie nie powalczyli... [chuje smuje]

*wyciera dlon o jego kurtke* no musisz popracowac xd

nu wojny chyba nie wygralili walki tak ale zawsze ich "walka" konczyla sie kapitulacja, a pozatym patrzac jak oni Paryz latwo ddawali to ehhh n/c zabojady jedne mrgreen

dlatego tak sie polewalem z tych tekstow co je na RP umiescilem...
a do tego w pilke nozna tez tak dobrze nei graja... xd
PostPosted: Thu Apr 27, 2006 10:15 am

Kiray

w koncu mam okazje zjesc pierwszy dzisiaj normalny posilek po calym, przenudnym dniu w szkole (w barze skonczyly sie kanapki, a na obiad do wyboru byla karkowka i gulasz- obu dan nie znosze ) sweatdrop

A poza tym rozmawiam z ludkami w necie i tak kombinuje co by tu zrobic z moich koralikow zeby drogo sie sprzedalo ninja

Omega Sun
Captain

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Thu Apr 27, 2006 10:18 am

Kiray

ninja a niewiem nie bywam na RP...ostatnio....
chyba zajrze tam....moze....

a cezmu az tak bardzo nie lubisz Fhrancuzow nie liczac ich walecznosci rofl mrgreen
PostPosted: Thu Apr 27, 2006 10:21 am

Zamulatura tu ide sobie... papa...

renge_karen

Kiray

PostPosted: Thu Apr 27, 2006 10:22 am

Omega Sun
Kiray

w koncu mam okazje zjesc pierwszy dzisiaj normalny posilek po calym, przenudnym dniu w szkole (w barze skonczyly sie kanapki, a na obiad do wyboru byla karkowka i gulasz- obu dan nie znosze ) sweatdrop

A poza tym rozmawiam z ludkami w necie i tak kombinuje co by tu zrobic z moich koralikow zeby drogo sie sprzedalo ninja

ja mialem calkiem udany dzien dzisiaj...
najpierw wf xd ...wszystko bylo by okej gdyby nie jeden upadek na jego poczatku i rozwaleniu sobie kolana i jednego palca u nogi
pozniej angol... czyli luz i wogole biggrin
a na koniec poprwawka kolosa ktorego musialem zaliczyc, na ktora uczylem sie od 3... a okazalo sie ze gosciu dal te same pytania i wszystkie trzy grupy mialy sciagi z tego mrgreen

czy cos jest zwalone z kupowaniem itemkow w sklepach?
PostPosted: Thu Apr 27, 2006 10:24 am

Kiray
czy cos jest zwalone z kupowaniem itemkow w sklepach?
jesli korzystasz z Opery to ni uja nie kupisz nie wiadomo czemu musisz z lisa albo IE kupowac 3nodding
a jesli korzystasz z IE lub liska to nie wiem chyba wsio okej...

Ryuukei oshii
Crew

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Apr 27, 2006 10:25 am

Twistus
Kiray

ninja a niewiem nie bywam na RP...ostatnio....
chyba zajrze tam....moze....

a cezmu az tak bardzo nie lubisz Fhrancuzow nie liczac ich walecznosci rofl mrgreen

Francuzi nie lubia zadnej narodowosci oprocz swojej wlasnej, niechetnie ucza sie obcych jezykow, sa zarozumiali i nudni (oczywiscie nie wszysc, tylko Ci stereotypowi).
Ale trzeba przyznac, ze ich jezyk jest bardzo melodyjny i fajny no i maja swietna kuchnie.

Odkrylam fajny sposob uczenia sie-discman z nagranymi slowkami na uszka i drzemka smile Jakos przez sen lepiej wchodzi do glowy
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23760 23761 23762 23763 23764 23765 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games