|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 9:31 am
czemu ostatnio wiekszosc ludzi naszlo na pisanie mikroskopijna czcionka albo w jakims nieczytelnym kolorze... Oslepne przez Was wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 9:35 am
Omega Sun czemu ostatnio wiekszosc ludzi naszlo na pisanie mikroskopijna czcionka albo w jakims nieczytelnym kolorze... Oslepne przez Was wink mnie sie tam podoba i widze wszytko doskonale (te kontakty robia wrażenie >D )
3maj juto kciuki!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 9:39 am
opcy EvilYuki RUFUS.ABBYSINIAN ...A ja lubię roboty. ...Tylko mnie nie stać na takie zabawki, no. crying ...Skąd Wy bierzecie kasę na to wszystko? xd i tak mam mniej niz ty xp zarabiam uczciciw,e sprzedajac kieprawej jakosci rysunki. chcesz o tym porozmawiac? wole nie, bo potem nie moge spać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 9:40 am
Terrorystka Frania Omega Sun czemu ostatnio wiekszosc ludzi naszlo na pisanie mikroskopijna czcionka albo w jakims nieczytelnym kolorze... Oslepne przez Was wink mnie sie tam podoba i widze wszytko doskonale (te kontakty robia wrażenie >D )
3maj juto kciuki!!!! ok, a za co mam trzymac? matura?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 9:40 am
Terrorystka Frania Omega Sun czemu ostatnio wiekszosc ludzi naszlo na pisanie mikroskopijna czcionka albo w jakims nieczytelnym kolorze... Oslepne przez Was wink mnie sie tam podoba i widze wszytko doskonale (te kontakty robia wrażenie >D )
3maj juto kciuki!!!! ciekawe, jak przezyjesz emocjonalnie mature, skoro teraz sie tak nerwujesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 9:43 am
Omega Sun Terrorystka Frania Omega Sun czemu ostatnio wiekszosc ludzi naszlo na pisanie mikroskopijna czcionka albo w jakims nieczytelnym kolorze... Oslepne przez Was wink mnie sie tam podoba i widze wszytko doskonale (te kontakty robia wrażenie >D )
3maj juto kciuki!!!! ok, a za co mam trzymac? matura? chyba zartujesz XDDD
ja i matura! XDDD tym sie bede martwic za 3 lata XD
moze to błahostka ale ja mam gimnazjalny gonk gonk gonk
i sie stresuje. wiem ze to nci itp, ale to zalezy czy pojde do tego liceum co chce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 9:44 am
EvilYuki Terrorystka Frania Omega Sun czemu ostatnio wiekszosc ludzi naszlo na pisanie mikroskopijna czcionka albo w jakims nieczytelnym kolorze... Oslepne przez Was wink mnie sie tam podoba i widze wszytko doskonale (te kontakty robia wrażenie >D )
3maj juto kciuki!!!! ciekawe, jak przezyjesz emocjonalnie mature, skoro teraz sie tak nerwujesz... tym sie bede martwic dopiero za 3 lata.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 9:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 9:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 9:48 am
Terrorystka Frania czemu to powiekszacie? XP nie powiekszajcie tego! D: ja powiększam, bo musze wysilić wzrok, by zobaczyć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 9:49 am
Terrorystka Frania chyba zartujesz XDDD
ja i matura! XDDD tym sie bede martwic za 3 lata XD
moze to błahostka ale ja mam gimnazjalny gonk gonk gonk
i sie stresuje. wiem ze to nci itp, ale to zalezy czy pojde do tego liceum co chce. to Ty dzieciak jeszcze jestes wink pffff czym tu sie przejmowac smile Wszystkie LO sa takie same, co za roznica gdzie pojdziesz. W tych ambitnych trzeba sie uczyc 10x tyle co w przecietnych wiec jest mobilizacja do pracy, ale w zwyklych mozesz sie uczyc sama tylko tego co Cie interesuje, bo z innych przedmiotow masz luz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 9:51 am
EvilYuki Terrorystka Frania czemu to powiekszacie? XP nie powiekszajcie tego! D: ja powiększam, bo musze wysilić wzrok, by zobaczyć. staorość- nie radość, młodość-nie wieczność ..... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|