|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 24, 2006 12:59 pm
Karnaaa Dobry 4laugh co tam ciekawego znowu? stresujacego ; egzamin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 24, 2006 1:01 pm
dobr, dobr.
spadaaaaaaaaaam. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 4:55 am
KAZDA LASKA MAGA MA NA CZUBKU GALKE!!!! gonk rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 6:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 7:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 7:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 7:29 am
...A ja lubię roboty. ...Tylko mnie nie stać na takie zabawki, no. crying ...Skąd Wy bierzecie kasę na to wszystko? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 7:33 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...A ja lubię roboty. ...Tylko mnie nie stać na takie zabawki, no. crying ...Skąd Wy bierzecie kasę na to wszystko? xd kwesty xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 7:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 7:44 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...A ja lubię roboty. ...Tylko mnie nie stać na takie zabawki, no. crying ...Skąd Wy bierzecie kasę na to wszystko? xd i tak mam mniej niz ty xp zarabiam uczciciw,e sprzedajac kieprawej jakosci rysunki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 7:57 am
EvilYuki RUFUS.ABBYSINIAN ...A ja lubię roboty. ...Tylko mnie nie stać na takie zabawki, no. crying ...Skąd Wy bierzecie kasę na to wszystko? xd i tak mam mniej niz ty xp zarabiam uczciciw,e sprzedajac kieprawej jakosci rysunki. chcesz o tym porozmawiac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 8:22 am
witam ...
*tyc tyc*
hehs ... patrze za okno i z centrom miasta widze ... yyy ... pole question a na polu "ciungnik" mrgreen
faksajt ... nienawidze tej ciszy ... hehs .. spadam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 8:32 am
Addik witam ... *tyc tyc* hehs ... patrze za okno i z centrom miasta widze ... yyy ... pole question a na polu "ciungnik" mrgreen faksajt ... nienawidze tej ciszy ... hehs .. spadam cos bialego dyma twoja noge... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 8:43 am
opcy Addik witam ... *tyc tyc* hehs ... patrze za okno i z centrom miasta widze ... yyy ... pole question a na polu "ciungnik" mrgreen faksajt ... nienawidze tej ciszy ... hehs .. spadam cos bialego dyma twoja noge... confused Jak widać, wcale a wcale, mu to nie przeszkadza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|