|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 24, 2006 7:34 am
EvilYuki renge_karen Twistus opcy ninja El-P [Fantastic Damage #02] Squeegee Man Shooting [4:25] 18. A Perfect Circle - [Thirteenth Step #10] Pet moja siostra nie wiedziałam... :O czego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 24, 2006 7:36 am
EvilYuki renge_karen co to miało znaczyc??? evil Ci... uuuu uuuu in the shadows... jasne.... jak słonce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 24, 2006 7:37 am
opcy renge_karen co to miało znaczyc??? evil nie probuj zrozumiec.. napuchnie ci mozg i zacznie piszczec w uszach acha.... a mozg to mało prawdpopdobne ze mi napuchnie bo go nie mam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 24, 2006 7:37 am
Twistus renge_karen Twistus opcy ninja El-P [Fantastic Damage #02] Squeegee Man Shooting [4:25] 18. A Perfect Circle - [Thirteenth Step #10] Pet moja siostra ninja nie znam tego zespolu... ninja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 24, 2006 8:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 24, 2006 9:11 am
foo: Poets of the Fall - [Lift CDS #02] Lift 5.13
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 24, 2006 9:13 am
chce ktos za mnie pojsc do Biedronki? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 24, 2006 9:19 am
no dobra, sam ide sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 24, 2006 12:17 pm
BeeWolf_san foo: Poets of the Fall - [Lift CDS #02] Lift 5.13 iTunes: Marilyn Manson - This is the New s**t [4:20] 'Babble, Babble, b***h, b***h Rebel, Rebel, Party, Party Sex, Sex, Sex, you don't forget the violence Blah, Blah, Blah'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 24, 2006 12:30 pm
MarianKanapowiec BeeWolf_san foo: Poets of the Fall - [Lift CDS #02] Lift 5.13 iTunes: Marilyn Manson - This is the New s**t [4:20] 'Babble, Babble, b***h, b***h Rebel, Rebel, Party, Party Sex, Sex, Sex, you don't forget the violence Blah, Blah, Blah' mam fajne wspomnienia z ta piosenka cool
a tak w ogole to witajcie mnie ta zdeoreintowana i zestresowana biedna sierotke gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 24, 2006 12:32 pm
renge_karen opcy renge_karen co to miało znaczyc??? evil nie probuj zrozumiec.. napuchnie ci mozg i zacznie piszczec w uszach acha.... a mozg to mało prawdpopdobne ze mi napuchnie bo go nie mam.... tanie i za grosz oryginalne stare gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 24, 2006 12:37 pm
Terrorystka Frania MarianKanapowiec BeeWolf_san foo: Poets of the Fall - [Lift CDS #02] Lift 5.13 iTunes: Marilyn Manson - This is the New s**t [4:20] 'Babble, Babble, b***h, b***h Rebel, Rebel, Party, Party Sex, Sex, Sex, you don't forget the violence Blah, Blah, Blah' mam fajne wspomnienia z ta piosenka cool chyba nie chce wiedziec, bo jesli sa podobne do moich wspomnień wiążących się z nią to komuś z twoich znajomych grozi prokuratura
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 24, 2006 12:38 pm
MarianKanapowiec Terrorystka Frania MarianKanapowiec BeeWolf_san foo: Poets of the Fall - [Lift CDS #02] Lift 5.13 iTunes: Marilyn Manson - This is the New s**t [4:20] 'Babble, Babble, b***h, b***h Rebel, Rebel, Party, Party Sex, Sex, Sex, you don't forget the violence Blah, Blah, Blah' mam fajne wspomnienia z ta piosenka cool chyba nie chce wiedziec, bo jesli sa podobne do moich wspomnień wiążących się z nią to komuś z twoich znajomych grozi prokuratura moje wspomnienia sa bardzo miłe. heart
AAAAAAAAAAAAA!!!!!
pociesz mnie prosze ja Ciebie bo mam s rode i czwartek egzaminy crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 24, 2006 12:44 pm
Terrorystka Frania moje wspomnienia sa bardzo miłe. heart no wiec mowie, ze komus moze prokurator grozic, bo ty to chyba ledwo niedawno 15 lat skonczylas, tak mnie sie wydaje... moje sa jak najbardziej przyjemne, wrecz nadal mnie dreszczem przeszywaja Terrorystka Frania AAAAAAAAAAAAA!!!!!
pociesz mnie prosze ja Ciebie bo mam s rode i czwartek egzaminy crying gonk masz szanse umrzec wczesniej... co wiecej te twoje egzaminy to chujnia jest w porownaniu z moim z ratwonictwa, anatomii i stanow zagrozenia zycia oraz zaliczenia z basenu i obslugi sprzetu ochrony osobistej w warunkach zadymienia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|