|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 7:14 am
Twistus mnie starszy gonk *chowa sie w szafie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 7:14 am
crying ale ale ja jestem tylko mila a ona rzuca we mnie krzeslem crying crying ja chce byc tylko uczynna i dobra i by mnie lubili crying gonk czy to zle?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 7:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 7:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 7:16 am
Twistus crying ale ale ja jestem tylko mila a ona rzuca we mnie krzeslem crying crying ja chce byc tylko uczynna i dobra i by mnie lubili crying gonk czy to zle? gonk GIN BESTIO Z PIEKLA RODEM xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 7:17 am
Yukis!! *chowa sie za nia* wez ja ode mnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 7:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 7:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 7:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 7:27 am
Twistus crying ale ale ja jestem tylko mila a ona rzuca we mnie krzeslem crying crying ja chce byc tylko uczynna i dobra i by mnie lubili crying gonk czy to zle? nie, to bardzo dobrze *glask glask* Zalozyliscie jakas rozowa sekte sweatdrop ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 7:31 am
Omega Sun Twistus crying ale ale ja jestem tylko mila a ona rzuca we mnie krzeslem crying crying ja chce byc tylko uczynna i dobra i by mnie lubili crying gonk czy to zle? nie, to bardzo dobrze *glask glask* Zalozyliscie jakas rozowa sekte sweatdrop ? W ktorej Twistus jest psychopatycznym guru... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 7:39 am
Omega Sun Twistus crying ale ale ja jestem tylko mila a ona rzuca we mnie krzeslem crying crying ja chce byc tylko uczynna i dobra i by mnie lubili crying gonk czy to zle? nie, to bardzo dobrze *glask glask* Zalozyliscie jakas rozowa sekte sweatdrop ? no co Ty.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 7:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 8:11 am
Twistus znudzilo mi sie to udawanie...jestescie niezdecydowani i tak zle i tak zle ....r *przytula sie do jej nozek* nie martw sie, ja Cie rozumiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 8:12 am
Autark Twistus znudzilo mi sie to udawanie...jestescie niezdecydowani i tak zle i tak zle ....r *przytula sie do jej nozek* nie martw sie, ja Cie rozumiem *odsuwa sie* dzien dobroci sie skonczyl nieodpowiadalo wiec juz nie bedzie szczesliwej Twistus mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|