|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 4:55 am
Sei chan EvilYuki az mi sie slabo zrobilo, jak uslyszalam, ze z Ciebie S spada... sweatdrop moze sprobuj XS? Zalame cie mierzylam jedna XS i tez spadla xd To trzeba coś przerobić! Na mature nie wolno iść w dżinsach wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 4:55 am
Sei chan Aidanna hmm... to poprostu jakos strasznie chuda jestes... ja mam 169 i 51kg i to jest mniejwiecej jak ty... ale ze mnie spodnie S nie spadaja xp ale niestety to juz podchodzi pod anoreksje sweatdrop domokun Ale jeansy 28 w pasie naszczescie pasuja na mnie 3nodding PATYK xd to ja juz nie mowie jakie ja nosze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 4:56 am
Aidanna Sei chan Aidanna hmm... to poprostu jakos strasznie chuda jestes... ja mam 169 i 51kg i to jest mniejwiecej jak ty... ale ze mnie spodnie S nie spadaja xp ale niestety to juz podchodzi pod anoreksje sweatdrop domokun Ale jeansy 28 w pasie naszczescie pasuja na mnie 3nodding PATYK xd to ja juz nie mowie jakie ja nosze xp przyznaj się! scream mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 4:58 am
Sei chan EvilYuki az mi sie slabo zrobilo, jak uslyszalam, ze z Ciebie S spada... sweatdrop moze sprobuj XS? Zalame cie mierzylam jedna XS i tez spadla xd *przynosi jej fure ciastek i zarcia z fastfoodow* teraz jesz tylko to xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 4:59 am
EvilYuki Aidanna Sei chan Aidanna hmm... to poprostu jakos strasznie chuda jestes... ja mam 169 i 51kg i to jest mniejwiecej jak ty... ale ze mnie spodnie S nie spadaja xp ale niestety to juz podchodzi pod anoreksje sweatdrop domokun Ale jeansy 28 w pasie naszczescie pasuja na mnie 3nodding PATYK xd to ja juz nie mowie jakie ja nosze xp przyznaj się! scream mrgreen ale ty tez powiedz xp nie no ja nosze 34 gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 5:06 am
i zapadla taka niezrezcna cisza >>cykady<< surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 5:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 6:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 6:50 am
u mnie byla dwa dni temu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 6:54 am
Aidanna u mnie byla dwa dni temu xp jupi jupi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 6:55 am
opcy Aidanna u mnie byla dwa dni temu xp jupi jupi! *jebs go w lep czyms twardym* czy ty sie uspokoisz.... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 7:09 am
Aidanna *jebs go w lep czyms twardym* czy ty sie uspokoisz.... gonk gonk ale Ty jestes agresywna jak tak mozesz go traktowac on tu jest szczesliwy a Ty go upokarzasz jestes zla zla zla do szpiku kosci gonk *glaszcze biednego Bucusia* ja tlyko na kwilke 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 7:11 am
Twistus Aidanna *jebs go w lep czyms twardym* czy ty sie uspokoisz.... gonk gonk ale Ty jestes agresywna jak tak mozesz go traktowac on tu jest szczesliwy a Ty go upokarzasz jestes zla zla zla do szpiku kosci gonk *glaszcze biednego Bucusia* ja tlyko na kwilke 3nodding gonk *rzuca w nia krzeslem* odejdz odemnie talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 7:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 7:13 am
Aidanna Twistus Aidanna *jebs go w lep czyms twardym* czy ty sie uspokoisz.... gonk gonk ale Ty jestes agresywna jak tak mozesz go traktowac on tu jest szczesliwy a Ty go upokarzasz jestes zla zla zla do szpiku kosci gonk *glaszcze biednego Bucusia* ja tlyko na kwilke 3nodding gonk *rzuca w nia krzeslem* odejdz odemnie talk2hand gonk jestes agresywna i pelna zlej energi co sie z Toba dziewczyna dzieje uspokoj sie troche gonk *rzuca w nia kfaitkami przemoca nigdy nic nie rozwiazesz 3nodding jestes bardzo bardzo niegrzeczna i niemila 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|