Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23747 23748 23749 23750 23751 23752 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

EvilYuki
Crew

PostPosted: Sat Apr 22, 2006 3:05 pm

Twistus
surprised eek *mrug mrug* 8zastanawia sie czy ona zartuje czy mowi powaznie* surprised
Ej, bez takich nie zastanawiać się nad tą kwestią proszę... crying

To był cios poniżej pasa... crying
PostPosted: Sat Apr 22, 2006 3:05 pm

pika?

opcy

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sat Apr 22, 2006 3:06 pm

Aidanna
eek gonk eek zlooo.... talk2hand
DOBROOOOOOOOOO

o widze ze moj cudowny rozwy pomocnik przyszedl*patrzy na Opcego* pomoz mi ja opsypac kfaitkami *opsypuje Aid kfaitkami* 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh heart
PostPosted: Sat Apr 22, 2006 3:07 pm

Aidanna
Twistus
Omega Sun
Twistus
widze ze ktos ma dobry umor ninja

wszyscy.... jak zwykle.....
czy nie udziela Ci sie panujacy tu entuzjazm wink ?
4laugh whee oh tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaak zarozowmy caly swiat
wszysyc sa tacy mili
i wsapniali
a tokio Hotel wymiata
i wogole jest...ROZOWO
czego chcesz, zadowolona jest xd

EvilYuki
Crew

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Apr 22, 2006 3:08 pm

Twistus
Omega Sun
Twistus
4laugh whee oh tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaak zarozowmy caly swiat
wszysyc sa tacy mili
i wsapniali
a tokio Hotel wymiata
i wogole jest...ROZOWO

eek *chowa sie pod kanape* boje sie Ciebie crying
4laugh whee cemu Omisu sie howa pzecierz tak codownie jest 4laugh *wabi ja slodyczami* *rozrzuca wsedzie paltki kfiatkow* 4laugh heart

zycioe jest cudofne

*trzesie sie ze strachu* zobaczysz, pozwe Cie o odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu psychicznym crying crying crying
PostPosted: Sat Apr 22, 2006 3:10 pm

Omega Sun

*trzesie sie ze strachu* zobaczysz, pozwe Cie o odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu psychicznym crying crying crying
*siada na podlodze* crying moj caly swait legl w gruzzach teraz...ja....ja...ja...tylko chcialm dobrze....chcialm by fsyscy byli zadofoleni by fscyc mnie pokochali...ja...ja...ja crying chce dopse *kiwa sie* gonk crying

Ryuukei oshii
Crew

opcy

PostPosted: Sat Apr 22, 2006 3:12 pm

Twistus
Aidanna
DOBROOOOOOOOOO

o widze ze moj cudowny rozwy pomocnik przyszedl*patrzy na Opcego* pomoz mi ja opsypac kfaitkami *opsypuje Aid kfaitkami* 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh heart
skacze dookola
PostPosted: Sat Apr 22, 2006 3:14 pm

opcy
Twistus
Aidanna
DOBROOOOOOOOOO

skacze dookola
*podaje mu rozowy koszyk z rozowymi kfiatkami* a teraz lec moj drogi pomocniku i zarozowiaj swiat nies dobra nowine sprawiaj radosc wszystkim whee mimo ze moej czule serduszko kraja sie bo musisz mnie opuscic to musisz sluzyc innym crying

Ryuukei oshii
Crew

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sat Apr 22, 2006 3:16 pm

xd
PostPosted: Sat Apr 22, 2006 3:18 pm

Lethiel
xd
*pissssssssssssssssssssssssssssk* Asiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 4laugh 4laugh 4laugh oh jejujujujujujujujujujujujujjuju 4laugh *tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulimy tuuuuuuuuuuuuuuuuulimy* *opsypuje ja kfiatkami*

Ryuukei oshii
Crew

opcy

Twistus
*podaje mu rozowy koszyk z rozowymi kfiatkami* a teraz lec moj drogi pomocniku i zarozowiaj swiat nies dobra nowine sprawiaj radosc wszystkim whee mimo ze moej czule serduszko kraja sie bo musisz mnie opuscic to musisz sluzyc innym crying
*podbiega do Lethi i sprawia jej radosc* mrgreen cool

ninja

Mirabell

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sat Apr 22, 2006 3:20 pm

Mirabell
ninja
Mirabellek *biegnie do niego z kfiatkami i ciepla herbatka* witay 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh heart
PostPosted: Sat Apr 22, 2006 3:22 pm

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

opcy

Mirabell

PostPosted: Sat Apr 22, 2006 3:23 pm

Twistus
Mirabell
ninja
Mirabellek *biegnie do niego z kfiatkami i ciepla herbatka* witay 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh heart

*poczul przyplyw szczescia* *robi wience z kwiatow* *zaklada sobie jeden na szyje i rozbiera sie do naga* *nuci sobie 'If you're gooing to Saaan Fraaansiscoooo....'* *tanczy wokol ogniska*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23747 23748 23749 23750 23751 23752 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games