|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 3:05 pm
Twistus surprised eek *mrug mrug* 8zastanawia sie czy ona zartuje czy mowi powaznie* surprised Ej, bez takich nie zastanawiać się nad tą kwestią proszę... crying To był cios poniżej pasa... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 3:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 3:06 pm
Aidanna eek gonk eek zlooo.... talk2hand DOBROOOOOOOOOO
o widze ze moj cudowny rozwy pomocnik przyszedl*patrzy na Opcego* pomoz mi ja opsypac kfaitkami *opsypuje Aid kfaitkami* 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 3:07 pm
Aidanna Twistus Omega Sun Twistus widze ze ktos ma dobry umor ninja wszyscy.... jak zwykle..... czy nie udziela Ci sie panujacy tu entuzjazm wink ? 4laugh whee oh tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaak zarozowmy caly swiat wszysyc sa tacy mili i wsapniali a tokio Hotel wymiata i wogole jest...ROZOWO eek gonk eek zlooo.... talk2hand czego chcesz, zadowolona jest xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 3:08 pm
Twistus Omega Sun Twistus 4laugh whee oh tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaak zarozowmy caly swiat wszysyc sa tacy mili i wsapniali a tokio Hotel wymiata i wogole jest...ROZOWO eek *chowa sie pod kanape* boje sie Ciebie crying 4laugh whee cemu Omisu sie howa pzecierz tak codownie jest 4laugh *wabi ja slodyczami* *rozrzuca wsedzie paltki kfiatkow* 4laugh heart
zycioe jest cudofne*trzesie sie ze strachu* zobaczysz, pozwe Cie o odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu psychicznym crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 3:10 pm
Omega Sun *trzesie sie ze strachu* zobaczysz, pozwe Cie o odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu psychicznym crying crying crying *siada na podlodze* crying moj caly swait legl w gruzzach teraz...ja....ja...ja...tylko chcialm dobrze....chcialm by fsyscy byli zadofoleni by fscyc mnie pokochali...ja...ja...ja crying chce dopse *kiwa sie* gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 3:12 pm
Twistus Aidanna eek gonk eek zlooo.... talk2hand DOBROOOOOOOOOO
o widze ze moj cudowny rozwy pomocnik przyszedl*patrzy na Opcego* pomoz mi ja opsypac kfaitkami *opsypuje Aid kfaitkami* 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh heart skacze dookola
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 3:14 pm
opcy Twistus Aidanna eek gonk eek zlooo.... talk2hand DOBROOOOOOOOOO
o widze ze moj cudowny rozwy pomocnik przyszedl*patrzy na Opcego* pomoz mi ja opsypac kfaitkami *opsypuje Aid kfaitkami* 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh heart skacze dookola *podaje mu rozowy koszyk z rozowymi kfiatkami* a teraz lec moj drogi pomocniku i zarozowiaj swiat nies dobra nowine sprawiaj radosc wszystkim whee mimo ze moej czule serduszko kraja sie bo musisz mnie opuscic to musisz sluzyc innym crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 3:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 3:18 pm
*pissssssssssssssssssssssssssssk* Asiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 4laugh 4laugh 4laugh oh jejujujujujujujujujujujujujjuju 4laugh *tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulimy tuuuuuuuuuuuuuuuuulimy* *opsypuje ja kfiatkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus *podaje mu rozowy koszyk z rozowymi kfiatkami* a teraz lec moj drogi pomocniku i zarozowiaj swiat nies dobra nowine sprawiaj radosc wszystkim whee mimo ze moej czule serduszko kraja sie bo musisz mnie opuscic to musisz sluzyc innym crying *podbiega do Lethi i sprawia jej radosc* mrgreen cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 3:20 pm
Mirabellek *biegnie do niego z kfiatkami i ciepla herbatka* witay 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 3:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 3:23 pm
Twistus Mirabellek *biegnie do niego z kfiatkami i ciepla herbatka* witay 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh heart *poczul przyplyw szczescia* *robi wience z kwiatow* *zaklada sobie jeden na szyje i rozbiera sie do naga* *nuci sobie 'If you're gooing to Saaan Fraaansiscoooo....'* *tanczy wokol ogniska*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|