|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:44 pm
BeeWolf_san Anuko BeeWolf_san Karnaaa Dobry 4laugh co tam ciekawego slychac?? Obzygalem sobie spodnie.przegioles z alkoholem czy cos Ci na zoladku siadlo? Nie tak dla rozrywki, nigdy sie nie obzygałas dla jaj, no i dobrago samo poczucia? nie ... ? sweatdrop rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:44 pm
Aidanna BeeWolf_san Aidanna bosz.... jak mnie strasza ludzie... eek siedze sobie jakgdyby nigdy nic i prad wylaczyli na ulicy... przeta ja myslalam, ze umarlam... nagle kompletnie nic nie widze... nic nie slysze xp sie przerazilam... a ja sie boje takiej kompletnej ciemnosci na dodadetk gonk crying Pogieło cie wiesz? dlaczego? sweatdrop Normalnie przezycia jak w jakejs telenoweli.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:46 pm
widze ze ktos ma dobry umor ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:48 pm
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna bosz.... jak mnie strasza ludzie... eek siedze sobie jakgdyby nigdy nic i prad wylaczyli na ulicy... przeta ja myslalam, ze umarlam... nagle kompletnie nic nie widze... nic nie slysze xp sie przerazilam... a ja sie boje takiej kompletnej ciemnosci na dodadetk gonk crying Pogieło cie wiesz? dlaczego? sweatdrop Normalnie przezycia jak w jakejs telenoweli. ja sie boje ciemnosci poprostu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:50 pm
Twistus widze ze ktos ma dobry umor ninja Poka mi te śwnie to jej go popsujemy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:51 pm
zegnam Was ... spac ide ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:54 pm
BeeWolf_san Twistus widze ze ktos ma dobry umor ninja Poka mi te śwnie to jej go popsujemy. zazdroscisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:56 pm
Twistus widze ze ktos ma dobry umor ninja wszyscy.... jak zwykle..... czy nie udziela Ci sie panujacy tu entuzjazm wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:57 pm
Twistus BeeWolf_san Twistus widze ze ktos ma dobry umor ninja Poka mi te śwnie to jej go popsujemy. zazdroscisz?Nie ide sobie PA paszczaki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:58 pm
Omega Sun Twistus widze ze ktos ma dobry umor ninja wszyscy.... jak zwykle..... czy nie udziela Ci sie panujacy tu entuzjazm wink ? 4laugh whee oh tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaak zarozowmy caly swiat wszysyc sa tacy mili i wsapniali a tokio Hotel wymiata i wogole jest...ROZOWO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:58 pm
Twistus Omega Sun Twistus widze ze ktos ma dobry umor ninja wszyscy.... jak zwykle..... czy nie udziela Ci sie panujacy tu entuzjazm wink ? 4laugh whee oh tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaak zarozowmy caly swiat wszysyc sa tacy mili i wsapniali a tokio Hotel wymiata i wogole jest...ROZOWO o, dokładnie, Tokio Hotel wymiata xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:59 pm
EvilYuki Twistus Omega Sun Twistus widze ze ktos ma dobry umor ninja wszyscy.... jak zwykle..... czy nie udziela Ci sie panujacy tu entuzjazm wink ? 4laugh whee oh tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaak zarozowmy caly swiat wszysyc sa tacy mili i wsapniali a tokio Hotel wymiata i wogole jest...ROZOWO o, dokładnie, Tokio Hotel wymiata xd surprised eek *mrug mrug* 8zastanawia sie czy ona zartuje czy mowi powaznie* surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 3:00 pm
Twistus 4laugh whee oh tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaak zarozowmy caly swiat wszysyc sa tacy mili i wsapniali a tokio Hotel wymiata i wogole jest...ROZOWO eek *chowa sie pod kanape* boje sie Ciebie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 3:04 pm
Twistus Omega Sun Twistus widze ze ktos ma dobry umor ninja wszyscy.... jak zwykle..... czy nie udziela Ci sie panujacy tu entuzjazm wink ? 4laugh whee oh tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaak zarozowmy caly swiat wszysyc sa tacy mili i wsapniali a tokio Hotel wymiata i wogole jest...ROZOWO eek gonk eek zlooo.... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 3:04 pm
Omega Sun Twistus 4laugh whee oh tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaak zarozowmy caly swiat wszysyc sa tacy mili i wsapniali a tokio Hotel wymiata i wogole jest...ROZOWO eek *chowa sie pod kanape* boje sie Ciebie crying 4laugh whee cemu Omisu sie howa pzecierz tak codownie jest 4laugh *wabi ja slodyczami* *rozrzuca wsedzie paltki kfiatkow* 4laugh heart
zycioe jest cudofne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|