|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:03 pm
Dobry 4laugh co tam ciekawego slychac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:04 pm
Karnaaa Dobry 4laugh co tam ciekawego slychac?? Obzygalem sobie spodnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:08 pm
BeeWolf_san Karnaaa Dobry 4laugh co tam ciekawego slychac?? Obzygalem sobie spodnie. whee whee fajniee ,mam nadzieje ze nie przeze mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:25 pm
Troche tu tak ... cicho sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:26 pm
Karnaaa BeeWolf_san Karnaaa Dobry 4laugh co tam ciekawego slychac?? Obzygalem sobie spodnie. whee whee fajniee ,mam nadzieje ze nie przeze mnie Nie, chyba nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:29 pm
BeeWolf_san Karnaaa BeeWolf_san Karnaaa Dobry 4laugh co tam ciekawego slychac?? Obzygalem sobie spodnie. whee whee fajniee ,mam nadzieje ze nie przeze mnie Nie, chyba nie.
a tak poza tym to dalej pustki stare , czy to tylko ja mam takiego pecha i wpadam kiedy nikogo nie ma ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:32 pm
Karnaaa BeeWolf_san Karnaaa BeeWolf_san Karnaaa Dobry 4laugh co tam ciekawego slychac?? Obzygalem sobie spodnie. whee whee fajniee ,mam nadzieje ze nie przeze mnie Nie, chyba nie.
a tak poza tym to dalej pustki stare , czy to tylko ja mam takiego pecha i wpadam kiedy nikogo nie ma ? Nie, nie tylko ty. Ja też tkwie w tym gownie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:35 pm
BeeWolf_san Karnaaa Dobry 4laugh co tam ciekawego slychac?? Obzygalem sobie spodnie.przegioles z alkoholem czy cos Ci na zoladku siadlo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:36 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:37 pm
bosz.... jak mnie strasza ludzie... eek siedze sobie jakgdyby nigdy nic i prad wylaczyli na ulicy... przeta ja myslalam, ze umarlam... nagle kompletnie nic nie widze... nic nie slysze xp sie przerazilam... a ja sie boje takiej kompletnej ciemnosci na dodadetk gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:37 pm
bo powinniscie rozpoczac jakas ciekawa rozmowe zeby zainteresowac lurkerow, a wtedy tu przyjda i beda sie udzielac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:39 pm
Anuko BeeWolf_san Karnaaa Dobry 4laugh co tam ciekawego slychac?? Obzygalem sobie spodnie.przegioles z alkoholem czy cos Ci na zoladku siadlo? Nie tak dla rozrywki, nigdy sie nie obzygałas dla jaj, no i dobrago samo poczucia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:40 pm
Aidanna bosz.... jak mnie strasza ludzie... eek siedze sobie jakgdyby nigdy nic i prad wylaczyli na ulicy... przeta ja myslalam, ze umarlam... nagle kompletnie nic nie widze... nic nie slysze xp sie przerazilam... a ja sie boje takiej kompletnej ciemnosci na dodadetk gonk crying Pogieło cie wiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:42 pm
BeeWolf_san Aidanna bosz.... jak mnie strasza ludzie... eek siedze sobie jakgdyby nigdy nic i prad wylaczyli na ulicy... przeta ja myslalam, ze umarlam... nagle kompletnie nic nie widze... nic nie slysze xp sie przerazilam... a ja sie boje takiej kompletnej ciemnosci na dodadetk gonk crying Pogieło cie wiesz? dlaczego? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|