|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 9:10 am
Anuko Autark Anuko a dziekuje ... ^^ po wczorajeszej mieszance miodek + mleko mi pomoglo troszke ... acz moze to tez dzieli pastylkom ... mam teraz taka urocza chrypke ^^ to na pewno miodek pomogl 3nodding whee tez tak sadze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 9:12 am
Autark Anuko Autark Anuko a dziekuje ... ^^ po wczorajeszej mieszance miodek + mleko mi pomoglo troszke ... acz moze to tez dzieli pastylkom ... mam teraz taka urocza chrypke ^^ to na pewno miodek pomogl 3nodding whee tez tak sadze whee zaraz sobie obiadek wtrzachne ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 9:13 am
Autark ale tylko jeden pink sweatdrop co tam ze jeden pink.... tak w ogole to skad ty tego tyle masz OoO ja dostałam tylko dwa w tym jeden dzisiaj... 
a wczesniej był kuferek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 9:14 am
Anuko zaraz sobie obiadek wtrzachne ... smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 9:15 am
renge_karen Autark ale tylko jeden pink sweatdrop co tam ze jeden pink.... tak w ogole to skad ty tego tyle masz OoO ja dostałam tylko dwa w tym jeden dzisiaj... 
a wczesniej był kuferek moze przez to ze juz jakis czas jestem na Gai wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 9:17 am
Autark Anuko zaraz sobie obiadek wtrzachne ... smacznego a dziekujem ^^ ok ... wtrzacham ... wlaczam .hack//sign i znikam na przynajmniej polgodziny ... bo moze zdarzc tak ze ogladne nie tylko 1 odcinek ^^ narazie zostwaic Ci troszke golabkow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 9:18 am
Anuko Autark Anuko zaraz sobie obiadek wtrzachne ... smacznego a dziekujem ^^ ok ... wtrzacham ... wlaczam .hack//sign i znikam na przynajmniej polgodziny ... bo moze zdarzc tak ze ogladne nie tylko 1 odcinek ^^ narazie zostwaic Ci troszke golabkow? tak, poprosze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 9:19 am
no ja przybyłam w sierpniu 2005 roku.... to nawet rok nie minoł odkad tu jestem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 9:20 am
renge_karen no ja przybyłam w sierpniu 2005 roku.... to nawet rok nie minoł odkad tu jestem.... jeszcze duzo ich znajdziesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 9:25 am
Autark renge_karen no ja przybyłam w sierpniu 2005 roku.... to nawet rok nie minoł odkad tu jestem.... jeszcze duzo ich znajdziesz wink Taaa.... oby.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 9:29 am
renge_karen Autark renge_karen no ja przybyłam w sierpniu 2005 roku.... to nawet rok nie minoł odkad tu jestem.... jeszcze duzo ich znajdziesz wink Taaa.... oby.......ej no, co sie martwisz, ja w ciagu ostatniego miesiaca mialem chyba z 4 skrzynki, po prostu czesto chodz po forum mrgreen z reszta tylko w pinkach sa lepsiejsze rzeczy, reszte mozna gupic w markecie za grosze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 9:33 am
Autark renge_karen Autark renge_karen no ja przybyłam w sierpniu 2005 roku.... to nawet rok nie minoł odkad tu jestem.... jeszcze duzo ich znajdziesz wink Taaa.... oby.......ej no, co sie martwisz, ja w ciagu ostatniego miesiaca mialem chyba z 4 skrzynki, po prostu czesto chodz po forum mrgreen z reszta tylko w pinkach sa lepsiejsze rzeczy, reszte mozna gupic w markecie za grosze Ja staram sie przychodzic codziennie... czasami jestem co dwa dni.... czasami mi nie pozwalaja siedziec cały tydzien ale i tak chociarz w sobote wyrzebrze od nich kompa... ale to jest rzadko A cio osttnio miałes w pinkowym boxie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 9:34 am
renge_karen Ja staram sie przychodzic codziennie... czasami jestem co dwa dni.... czasami mi nie pozwalaja siedziec cały tydzien ale i tak chociarz w sobote wyrzebrze od nich kompa... ale to jest rzadko A cio osttnio miałes w pinkowym boxie?? w moim jedynym pinku byly te skrzydelka co mam zalozone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 9:40 am