|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:33 am
Autark renge_karen o widze ze pan porzeracz kotow to wstydliwe zwierze ^^
to jeszcze raz *buziaczek* dziewczyna mnie napastuje redface cool HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
Jestem podjarana bo dostałam wianuszek z kfiotkow i normalnie swiruje.....
I jeszcze jeden *buziaczek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:44 am
renge_karen HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
I jeszcze jeden *buziaczek* no to fajnie rolleyes *buziak*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:45 am
Anuko piekna pogoda ... wszystko wreszcie kwitnie ... cieplo ... sloneczko a ja z domu ruszac sie nie powinnam ... a buuuu ... ale ja to jeszcze nadrobie ... niedobre wrotki, bidulka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:47 am
Autark renge_karen HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
I jeszcze jeden *buziaczek* no to fajnie rolleyes *buziak* Co nie podoba sie?????????? confused mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:50 am
Autark Anuko piekna pogoda ... wszystko wreszcie kwitnie ... cieplo ... sloneczko a ja z domu ruszac sie nie powinnam ... a buuuu ... ale ja to jeszcze nadrobie ... niedobre wrotki, bidulka luzik ... i tak mam dobry humorek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:51 am
Anuko Autark Anuko piekna pogoda ... wszystko wreszcie kwitnie ... cieplo ... sloneczko a ja z domu ruszac sie nie powinnam ... a buuuu ... ale ja to jeszcze nadrobie ... niedobre wrotki, bidulka luzik ... i tak mam dobry humorek ^^ to dobrze, miodku? *podaje dzbanuszek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:53 am
renge_karen Autark renge_karen HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
I jeszcze jeden *buziaczek* no to fajnie rolleyes *buziak* Co nie podoba sie?????????? confused mad nie rozumiem czemu smucisz, przecierz napisalem tylko ze sie ciesze bo sie cieszyrz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 9:00 am
Autark Anuko Autark Anuko piekna pogoda ... wszystko wreszcie kwitnie ... cieplo ... sloneczko a ja z domu ruszac sie nie powinnam ... a buuuu ... ale ja to jeszcze nadrobie ... niedobre wrotki, bidulka luzik ... i tak mam dobry humorek ^^ to dobrze, miodku? *podaje dzbanuszek* a dziekuje ... ^^ po wczorajeszej mieszance miodek + mleko mi pomoglo troszke ... acz moze to tez dzieli pastylkom ... mam teraz taka urocza chrypke ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 9:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 9:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 9:04 am
Anuko a dziekuje ... ^^ po wczorajeszej mieszance miodek + mleko mi pomoglo troszke ... acz moze to tez dzieli pastylkom ... mam teraz taka urocza chrypke ^^ to na pewno miodek pomogl 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 9:07 am
Autark Anuko a dziekuje ... ^^ po wczorajeszej mieszance miodek + mleko mi pomoglo troszke ... acz moze to tez dzieli pastylkom ... mam teraz taka urocza chrypke ^^ to na pewno miodek pomogl 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|