|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 7:58 am
Twistus Lethiel opcy a ja ide na Adasia Miauczynskiego do kina.. boto moj bohater.. Animal Collective [Feels #09] Turn Into Something [6:29]# Electric Light Orchestra - [Light Years #01] Turn To Stone mrgreen heart
Monik.. a skad ty masz moja biedronke ? >:3 xD od Twojego slodkiego tulasnego Azrama whee 4laugh mrgreen O_o a skad on to ma ? o_O rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 7:58 am
Autark prosze, nie smutaj sie sad no postaram sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 7:59 am
Lethiel O_o a skad on to ma ? o_O rofl O.o skad ja mam wiedziec ja nie wnikam w to co skad on ma...co robi...z kim...kiedy...gdzie... Ty powinnas to wiedziec mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 7:59 am
renge_karen Autark prosze, nie smutaj sie sad no postaram siedziekuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:01 am
Twistus Lethiel O_o a skad on to ma ? o_O rofl O.o skad ja mam wiedziec ja nie wnikam w to co skad on ma...co robi...z kim...kiedy...gdzie... Ty powinnas to wiedziec mrgreen aaaa... no przeciez jak u niego z dyskiem bylam to bral empetrojeczki xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:04 am
Lethiel Twistus Lethiel O_o a skad on to ma ? o_O rofl O.o skad ja mam wiedziec ja nie wnikam w to co skad on ma...co robi...z kim...kiedy...gdzie... Ty powinnas to wiedziec mrgreen aaaa... no przeciez jak u niego z dyskiem bylam to bral empetrojeczki xD xd boshe Ty mnie kiedys do zalamania doprowadzisz nerwowego xd czekam az cale Freak of nature mi sie zassa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:05 am
Twistus Lethiel Twistus Lethiel O_o a skad on to ma ? o_O rofl O.o skad ja mam wiedziec ja nie wnikam w to co skad on ma...co robi...z kim...kiedy...gdzie... Ty powinnas to wiedziec mrgreen aaaa... no przeciez jak u niego z dyskiem bylam to bral empetrojeczki xD xd boshe Ty mnie kiedys do zalamania doprowadzisz nerwowego xd czekam az cale Freak of nature mi sie zassa whee ile jeszcze ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:08 am
Lethiel Twistus Lethiel Twistus Lethiel O_o a skad on to ma ? o_O rofl O.o skad ja mam wiedziec ja nie wnikam w to co skad on ma...co robi...z kim...kiedy...gdzie... Ty powinnas to wiedziec mrgreen aaaa... no przeciez jak u niego z dyskiem bylam to bral empetrojeczki xD xd boshe Ty mnie kiedys do zalamania doprowadzisz nerwowego xd czekam az cale Freak of nature mi sie zassa whee ile jeszcze ? 1.06 mb i stoi xd ale juz rozpakowalam chyba jedna piosenka nie ma kilku sekund konca 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:09 am
Autark renge_karen Autark prosze, nie smutaj sie sad no postaram siedziekuje wink heart *buziaczek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:10 am
Twistus 1.06 mb i stoi xd ale juz rozpakowalam chyba jedna piosenka nie ma kilku sekund konca 3nodding tez chce blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:13 am
Lethiel Twistus 1.06 mb i stoi xd ale juz rozpakowalam chyba jedna piosenka nie ma kilku sekund konca 3nodding tez chce blaugh heart to sciagnia albo Aza popros 3nodding mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:23 am
o widze ze pan porzeracz kotow to wstydliwe zwierze ^^
to jeszcze raz *buziaczek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:26 am
renge_karen o widze ze pan porzeracz kotow to wstydliwe zwierze ^^
to jeszcze raz *buziaczek* dziewczyna mnie napastuje redface cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:30 am
piekna pogoda ... wszystko wreszcie kwitnie ... cieplo ... sloneczko a ja z domu ruszac sie nie powinnam ... a buuuu ... ale ja to jeszcze nadrobie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|