|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 5:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 6:03 am
*wcina miodek ze sloika* ... tez sie ciesze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 6:06 am
Autark *wcina miodek ze sloika* ... tez sie ciesze mrgreen fuj... sam moid... bleee.... *wcina ptasie mleczko* xd co tam u Ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 6:10 am
Aidanna Autark *wcina miodek ze sloika* ... tez sie ciesze mrgreen fuj... sam moid... bleee.... *wcina ptasie mleczko* xd co tam u Ciebie? wiosna, sobota, godzina 15:10 whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 6:11 am
Autark Aidanna Autark *wcina miodek ze sloika* ... tez sie ciesze mrgreen fuj... sam moid... bleee.... *wcina ptasie mleczko* xd co tam u Ciebie? wiosna, sobota, godzina 15:10 whee a ja jade do Arkadii, kupic szampon. zyczcie mi powodzenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 6:12 am
Autark Aidanna Autark *wcina miodek ze sloika* ... tez sie ciesze mrgreen fuj... sam moid... bleee.... *wcina ptasie mleczko* xd co tam u Ciebie? wiosna, sobota, godzina 15:10 whee fascynujace xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 6:13 am
EvilYuki Autark Aidanna Autark *wcina miodek ze sloika* ... tez sie ciesze mrgreen fuj... sam moid... bleee.... *wcina ptasie mleczko* xd co tam u Ciebie? wiosna, sobota, godzina 15:10 whee a ja jade do Arkadii, kupic szampon. zyczcie mi powodzenia POWODZENIA xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 6:14 am
EvilYuki a ja jade do Arkadii, kupic szampon. zyczcie mi powodzenia powodzenia, uwazaj na meksykanow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 6:15 am
nawet bardzo 3nodding pieknie by bylo jakby nie ta nauka ale co tam, slonko fajnie swieci i jest cieplo, a co tam u Ciebie? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 6:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 6:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 6:31 am
Autark nawet bardzo 3nodding pieknie by bylo jakby nie ta nauka ale co tam, slonko fajnie swieci i jest cieplo, a co tam u Ciebie? smile zimno... pada deszcz i wszystko jest do D... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 6:35 am
Aidanna Autark nawet bardzo 3nodding pieknie by bylo jakby nie ta nauka ale co tam, slonko fajnie swieci i jest cieplo, a co tam u Ciebie? smile zimno... pada deszcz i wszystko jest do D... sweatdrop zboczuch redface a u mnie jest wspaniale slonko cool trzeba bedzie grila zrobic wieczorem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 6:53 am