|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 3:06 pm
BeeWolf_san "Pryyy ... to mam taki interes w dupie"foo:Jason Mraz - [New York Minute] Curbside Prophet rolleyes straaaaaaaaaaaaaszne jestes generalem masz pod dowodztwem kolo 30 kobit musza wypelniac rozkazy w koncu wink
Secret Garden- Nocturne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 3:08 pm
Twistus BeeWolf_san "Pryyy ... to mam taki interes w dupie"foo:Jason Mraz - [New York Minute] Curbside Prophet rolleyes straaaaaaaaaaaaaszne jestes generalem masz pod dowodztwem kolo 30 kobit musza wypelniac rozkazy w koncu wink
Secret Garden- Nocturne 3nodding >Wystawia nogi za okno< może jak nasmaruje je czyms to wiewiorki sie zleca razz Wiem, ze to niechumanitarne ale co mi tam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 3:23 pm
BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san "Pryyy ... to mam taki interes w dupie"foo:Jason Mraz - [New York Minute] Curbside Prophet rolleyes straaaaaaaaaaaaaszne jestes generalem masz pod dowodztwem kolo 30 kobit musza wypelniac rozkazy w koncu wink
Secret Garden- Nocturne 3nodding >Wystawia nogi za okno< może jak nasmaruje je czyms to wiewiorki sie zleca razz Wiem, ze to niechumanitarne ale co mi tam biggrin sadze ze przyleca prosto d o...orzeszkow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 3:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 21, 2006 12:19 am
BeeWolf_san MarianKanapowiec Aidanna Kukus a ty tez sie tak niemadrzyj stare moze ona specjalnie tak napisala... jak chcesz mi zwracac uwage to stosuj sie do gramatyki 'nie [spacja] mądrzyj' jeśli już. a poza slowotworstwem to jeszcze mozna zaobserwowac, ze jej nawala skladnia, wiec jestem pewny wrecz, ze nie nadaje sie do pracy z tekstem, szczegolnie tak istotnym jak prace promotorskie. szczerze to bym jej nie dal nawet moich prac semestralnych z liceum przepisywac, bo chyba by polowe slow zapisala po swojemu A dostał ty kiedy spocona pyta po plecach ?
A tak, ehmmm. A propo to Dobry ten taki dzień.nie, nie dostalem, preferuje piersi mlodej damy, swoja droga nieznosnie sympatycznej i jej soczyste miedzyudzie przywarte do mnie rozkosznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 21, 2006 12:22 am
BeeWolf_san "Pryyy ... to mam taki interes w dupie"to cie dupa musi bolec, skoro ci 'taki' interes ktos w nia wcisna... uzyl przynajmniej jakiegos poslizgu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 21, 2006 6:32 am
MarianKanapowiec BeeWolf_san "Pryyy ... to mam taki interes w dupie"to cie dupa musi bolec, skoro ci 'taki' interes ktos w nia wcisna... uzyl przynajmniej jakiegos poslizgu? Nie wyszło ci to.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 21, 2006 6:42 am
Hejka 4laugh Ucze sie jak kolorowac rysunki photo shop cs xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 21, 2006 7:10 am
Sei chan Hejka 4laugh Ucze sie jak kolorowac rysunki photo shop cs xd JEstes bardzo dzielna,Sei-chan 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 21, 2006 8:11 am