|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 12:20 pm
Aidanna Kukus a ty tez sie tak niemadrzyj stare moze ona specjalnie tak napisala... jak chcesz mi zwracac uwage to stosuj sie do gramatyki 'nie [spacja] mądrzyj' jeśli już. a poza slowotworstwem to jeszcze mozna zaobserwowac, ze jej nawala skladnia, wiec jestem pewny wrecz, ze nie nadaje sie do pracy z tekstem, szczegolnie tak istotnym jak prace promotorskie. szczerze to bym jej nie dal nawet moich prac semestralnych z liceum przepisywac, bo chyba by polowe slow zapisala po swojemu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 12:58 pm
# Ira - Wiara [5:25] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 1:05 pm
U2 & R.E.M. - One Love (live acoustic) [4:18] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 1:13 pm
Animal Collective [Feels #08] Loch Raven [5:01]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 1:13 pm
0691. Faithless - Insomnia ninja redface ninja jakos ja lubie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 1:16 pm
U2 and Bruce Springsteen - Stand By Me (Rare) [4:28]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 1:42 pm
Morcheeba [Who Can You Trust? #02] Trigger Hippie [5:31]
to ja szpadam.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 1:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 1:49 pm
Leo Laker - [Tresor] - 14.02.03 - Laboratorium - Szczecin [53:05]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 2:28 pm
MarianKanapowiec Aidanna Kukus a ty tez sie tak niemadrzyj stare moze ona specjalnie tak napisala... jak chcesz mi zwracac uwage to stosuj sie do gramatyki 'nie [spacja] mądrzyj' jeśli już. a poza slowotworstwem to jeszcze mozna zaobserwowac, ze jej nawala skladnia, wiec jestem pewny wrecz, ze nie nadaje sie do pracy z tekstem, szczegolnie tak istotnym jak prace promotorskie. szczerze to bym jej nie dal nawet moich prac semestralnych z liceum przepisywac, bo chyba by polowe slow zapisala po swojemu A dostał ty kiedy spocona pyta po plecach ?
A tak, ehmmm. A propo to Dobry ten taki dzień.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 2:40 pm
Jest tu ktoś, trzeba mi wymasowac stopy. halo, skorczybyki. Wyłazić z nor i obsługiwać BeeCzuszke.
foo: Puddle of Mudd - [Come Clean #06] She Hates Me
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 2:43 pm
BeeWolf_san Jest tu ktoś, trzeba mi wymasowac stopy. halo, skorczybyki. Wyłazić z nor i obsługiwać BeeCzuszke.foo: Puddle of Mudd - [Come Clean #06] She Hates Me sam sie obsluz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 2:53 pm
Twistus BeeWolf_san Jest tu ktoś, trzeba mi wymasowac stopy. halo, skorczybyki. Wyłazić z nor i obsługiwać BeeCzuszke.foo: Puddle of Mudd - [Come Clean #06] She Hates Me sam sie obsluz mrgreen A co to za radosc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 2:55 pm
BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san Jest tu ktoś, trzeba mi wymasowac stopy. halo, skorczybyki. Wyłazić z nor i obsługiwać BeeCzuszke.foo: Puddle of Mudd - [Come Clean #06] She Hates Me sam sie obsluz mrgreen A co to za radosc? zadna ale przynajmniej bedziesz mial wymasowane stopy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 3:03 pm
Twistus BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san Jest tu ktoś, trzeba mi wymasowac stopy. halo, skorczybyki. Wyłazić z nor i obsługiwać BeeCzuszke.foo: Puddle of Mudd - [Come Clean #06] She Hates Me sam sie obsluz mrgreen A co to za radosc? zadna ale przynajmniej bedziesz mial wymasowane stopy "Pryyy ... to mam taki interes w dupie"foo:Jason Mraz - [New York Minute] Curbside Prophet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|