Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23730 23731 23732 23733 23734 23735 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Thu Apr 20, 2006 11:17 am

uroczyście obwieszczam swoje przybycie blaugh
PostPosted: Thu Apr 20, 2006 11:20 am

Jaswinder
uroczyście obwieszczam swoje przybycie blaugh
TADAM! ja tez x3

Aidanna

Aidanna

PostPosted: Thu Apr 20, 2006 11:22 am

Twistus
Aidanna
Kukus a ty tez sie tak niemadrzyj stare moze ona specjalnie tak napisala...
rolleyes specjalnie nie sepcjalnioe nie ma takiego slowa jak "se" jest to niepoprawnie i nie powinno sie tego uzywac ...zwlaszcza jak ktos chce komus bardzo wazne prace przepisywac sweatdrop
ja sie oduczylam juz to mowic... tak przynajmniej mi sie zdaje whee a tak to uzywam tego, zeby denerwowac Ozza 4laugh
PostPosted: Thu Apr 20, 2006 11:23 am

Aidanna
Twistus
Aidanna
rolleyes specjalnie nie sepcjalnioe nie ma takiego slowa jak "se" jest to niepoprawnie i nie powinno sie tego uzywac ...zwlaszcza jak ktos chce komus bardzo wazne prace przepisywac sweatdrop
ja sie oduczylam juz to mowic... tak przynajmniej mi sie zdaje whee a tak to uzywam tego, zeby denerwowac Ozza 4laugh
a powiedz mi czemu sie tym denerwuje co? bo moze dba bys sie wyrazala pooprawnie i zauwazylam na galeri ze sie oduczylas confused

Ryuukei oshii
Crew

Aidanna

PostPosted: Thu Apr 20, 2006 11:23 am

tak jest! znalazlam to! x3

User Image

uwielbiam to xd 4laugh
PostPosted: Thu Apr 20, 2006 11:26 am

Aidanna
tak jest! znalazlam to! x3

User Image

uwielbiam to xd 4laugh
User Image

Jaswinder

Sparkly Hunter

Aidanna

PostPosted: Thu Apr 20, 2006 11:26 am

Twistus
Aidanna
Twistus
Aidanna
a powiedz mi czemu sie tym denerwuje co? bo moze dba bys sie wyrazala pooprawnie i zauwazylam na galeri ze sie oduczylas confused
xp trudno... moze nie dokonca sie oduczylam nyo... gonk a ty mi juz to wypominasz sweatdrop a Ozz sie fajnie denerwuje jak to mowie... ale wie, ze ja to specjalnie robie x3

EDIT: i to w galeri to jest specjalnie... ale poprawie, zeby Cie to nie meczylo... domokun sweatdrop
PostPosted: Thu Apr 20, 2006 11:30 am

Aidanna
xp trudno... moze nie dokonca sie oduczylam nyo... gonk a ty mi juz to wypominasz sweatdrop a Ozz sie fajnie denerwuje jak to mowie... ale wie, ze ja to specjalnie robie x3

EDIT: i to w galeri to jest specjalnie... ale poprawie, zeby Cie to nie meczylo... domokun sweatdrop
rolleyes boshe== nic nikomu nie wypominam == daruj sobie robienie z siebie ofiary mojego przesladowania spadam stad stressed

Ryuukei oshii
Crew

Aidanna

PostPosted: Thu Apr 20, 2006 11:31 am

Twistus
Aidanna

rolleyes boshe== nic nikomu nie wypominam == daruj sobie robienie z siebie ofiary mojego przesladowania spadam stad stressed
User Image twistus is crazy like a coconut ninja gonk
PostPosted: Thu Apr 20, 2006 11:33 am

# Atreyu - her portrait in black 4laugh

Aidanna

opcy

PostPosted: Thu Apr 20, 2006 11:36 am

muahahah

kij wam w oko misie

NOFX [45 Or 46 Songs That Weren't Good Enough To Go On Our Other Records. #04] Drugs Are Good [2:18]
PostPosted: Thu Apr 20, 2006 11:42 am

opcy
muahahah

kij wam w oko misie

NOFX [45 Or 46 Songs That Weren't Good Enough To Go On Our Other Records. #04] Drugs Are Good [2:18]
tak wiemy, ze nas kochasz xd

User Image
wiedzialam, ze mnie nie zawiedziesz 4laugh i zalozysz krolicze uszka 4laugh

Aidanna

opcy

PostPosted: Thu Apr 20, 2006 11:47 am

przeraza mnie towj poziom wiedzy
PostPosted: Thu Apr 20, 2006 11:48 am

opcy
przeraza mnie towj poziom wiedzy
zdzwil bys sie ninja

Aidanna

Aidanna

PostPosted: Thu Apr 20, 2006 11:53 am

ide ogladac slayersow *smiech Nagi* xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23730 23731 23732 23733 23734 23735 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games