|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 6:27 am
EvilYuki Aidanna *potrzasa nia* ja chce juz 29! gonk co tam chcesz sprzedac? jeszcze się waham... na razie postanowiłam pozarabiac smile umiescilam ogloszenie na gronie, ze przepisuje prace magisterskie razz nie wiem, po ile mam se brac, ja tak wyskocze 7-8 zlotych za kartke chce Ci sie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 6:32 am
Aidanna EvilYuki Aidanna *potrzasa nia* ja chce juz 29! gonk co tam chcesz sprzedac? jeszcze się waham... na razie postanowiłam pozarabiac smile umiescilam ogloszenie na gronie, ze przepisuje prace magisterskie razz nie wiem, po ile mam se brac, ja tak wyskocze 7-8 zlotych za kartke chce Ci sie eek [/quote w zasadzie... piszę w miarę szybko, więc to nie problem, a parę zlociszy zawsze wleci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 6:36 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna *potrzasa nia* ja chce juz 29! gonk co tam chcesz sprzedac? jeszcze się waham... na razie postanowiłam pozarabiac smile umiescilam ogloszenie na gronie, ze przepisuje prace magisterskie razz nie wiem, po ile mam se brac, ja tak wyskocze 7-8 zlotych za kartke chce Ci sie eek [/quote w zasadzie... piszę w miarę szybko, więc to nie problem, a parę zlociszy zawsze wleci juz bym wolala wychodzic z czyims psem na spacer albo opiekowac sie dzieckiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 6:38 am
Aidanna juz bym wolala wychodzic z czyims psem na spacer albo opiekowac sie dzieckiem xp wiesz, ja mieszkam w lesie, musialabym sporo poswiecac na dojazdy... a w okolicy mojego lasu nikt nie szuka nikogo do wyprowadzania psa badz cuś... może jeszcze poszukam wypełniania ankiet... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 6:53 am
EvilYuki Aidanna juz bym wolala wychodzic z czyims psem na spacer albo opiekowac sie dzieckiem xp wiesz, ja mieszkam w lesie, musialabym sporo poswiecac na dojazdy... a w okolicy mojego lasu nikt nie szuka nikogo do wyprowadzania psa badz cuś... może jeszcze poszukam wypełniania ankiet... razz fajnie tak w lesie mieskzac... spokoj przynajmniej masz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 7:00 am
Aidanna EvilYuki Aidanna juz bym wolala wychodzic z czyims psem na spacer albo opiekowac sie dzieckiem xp wiesz, ja mieszkam w lesie, musialabym sporo poswiecac na dojazdy... a w okolicy mojego lasu nikt nie szuka nikogo do wyprowadzania psa badz cuś... może jeszcze poszukam wypełniania ankiet... razz fajnie tak w lesie mieskzac... spokoj przynajmniej masz xp moze i mam, ale nie ma czegos takiego: mam ochote na czeklade, skocze do sklepu na dole.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 7:05 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna juz bym wolala wychodzic z czyims psem na spacer albo opiekowac sie dzieckiem xp wiesz, ja mieszkam w lesie, musialabym sporo poswiecac na dojazdy... a w okolicy mojego lasu nikt nie szuka nikogo do wyprowadzania psa badz cuś... może jeszcze poszukam wypełniania ankiet... razz fajnie tak w lesie mieskzac... spokoj przynajmniej masz xp moze i mam, ale nie ma czegos takiego: mam ochote na czeklade, skocze do sklepu na dole. ja to miszkam na blokowisku... osiedle spokojne... NUDNE... sklepik mam przed moim blokiem... ALE NUDNO JEST sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 7:12 am
witam wszystkich ... xd postanowilem wpasc na h ... zreszta moj budzet i tak na wiecej niepozwala wiec mam nadzieje ze cos sie jeszcze dzisiaj wydazy ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 7:56 am
EvilYuki na razie postanowiłam pozarabiac smile umiescilam ogloszenie na gronie, ze przepisuje prace magisterskie razz nie wiem, po ile mam se brac, ja tak wyskocze 7-8 zlotych za kartke uwazaj, zeby Cie urzad skarbowy nie scigal jak Cie ktos "zyczliwy" podkabluje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 7:59 am
Aidanna juz bym wolala wychodzic z czyims psem na spacer albo opiekowac sie dzieckiem xp wierz mi, nie ma gorszej roboty niz siedzenie z cudzym dzieciakiem xp chociaz nie, jest- pilnowanie dwojga na raz gonk Ja juz dorabialam na rozne sposoby, ale ten jest zdecydowanie najbardziej niewdzieczny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 8:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 8:31 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 9:19 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 11:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 11:15 am
Aidanna Kukus a ty tez sie tak niemadrzyj stare moze ona specjalnie tak napisala... rolleyes specjalnie nie sepcjalnioe nie ma takiego slowa jak "se" jest to niepoprawnie i nie powinno sie tego uzywac ...zwlaszcza jak ktos chce komus bardzo wazne prace przepisywac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|