|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 5:55 am
ja ^^ Rufus: witam ^^ ... zmeczony?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 5:57 am
...Ale nas dużo, kurcze. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 5:57 am
ide sobie sudoku porozwiazywac ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 5:58 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Ale nas dużo, kurcze. mrgreen jak zwykle tlumy sweatdrop czesc wszystkim... *macha lapka* JA CHCE JUZ DLUGI WEEKEND!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 5:59 am
Anuko ide sobie sudoku porozwiazywac ... ...Idź sobie lepiej pograj w Sudeki. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 6:01 am
Aidanna RUFUS.ABBYSINIAN ...Ale nas dużo, kurcze. mrgreen jak zwykle tlumy sweatdrop czesc wszystkim... *macha lapka* JA CHCE JUZ DLUGI WEEKEND!!! gonk ...No, przydałby się. ...Dopiero dwa dni szkoły, a mnie już coś trafia. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 6:05 am
RUFUS.ABBYSINIAN Aidanna RUFUS.ABBYSINIAN ...Ale nas dużo, kurcze. mrgreen jak zwykle tlumy sweatdrop czesc wszystkim... *macha lapka* JA CHCE JUZ DLUGI WEEKEND!!! gonk ...No, przydałby się. ...Dopiero dwa dni szkoły, a mnie już coś trafia. xd hohoho... ja bulam wczoraj na 3 lekcjach a pozniej poszlam do domu a dzisiaj zamiast do szkoly poszlam sobie na spacer na plaze.... minus szkoly niedaleko morza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 6:05 am
Anuko ja ^^ Rufus: witam ^^ ... zmeczony? ...A sorki, dopiero teraz zobaczyłem, że do mnie pisałaś (bo zedytowałaś posta ninja ). ...Noo, zmęczony. ...Ale przynajmniej pogoda się robi fajna. ...A teraz lecę, muszę się wziąć do roboty. ...Miłego dnia, sayonara.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 6:07 am
ożby, ja naprawdę chcę już długi weekend...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 6:10 am
EvilYuki ożby, ja naprawdę chcę już długi weekend... a ja mam powod by chciec dlugi weekend... taki jeden... heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 6:14 am
Aidanna EvilYuki ożby, ja naprawdę chcę już długi weekend... a ja mam powod by chciec dlugi weekend... taki jeden... heart whee ja tez, mam w planach isc do kosmetyczki w piatek przed mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 6:17 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki ożby, ja naprawdę chcę już długi weekend... a ja mam powod by chciec dlugi weekend... taki jeden... heart whee ja tez, mam w planach isc do kosmetyczki w piatek przed mrgreen ja nie o kosmetyczce mowie scream xd Ozzus moze do gdanksa przyjedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 6:19 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki ożby, ja naprawdę chcę już długi weekend... a ja mam powod by chciec dlugi weekend... taki jeden... heart whee ja tez, mam w planach isc do kosmetyczki w piatek przed mrgreen ja nie o kosmetyczce mowie scream xd Ozzus moze do gdanksa przyjedzie wiem, ty glupolku, ze nie o kosmetyczce 3nodding zesz kurde, musze rozsprzedac dobytek... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 6:20 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki ożby, ja naprawdę chcę już długi weekend... a ja mam powod by chciec dlugi weekend... taki jeden... heart whee ja tez, mam w planach isc do kosmetyczki w piatek przed mrgreen ja nie o kosmetyczce mowie scream xd Ozzus moze do gdanksa przyjedzie wiem, ty glupolku, ze nie o kosmetyczce 3nodding zesz kurde, musze rozsprzedac dobytek... xd *potrzasa nia* ja chce juz 29! gonk co tam chcesz sprzedac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 6:26 am
Aidanna *potrzasa nia* ja chce juz 29! gonk co tam chcesz sprzedac? jeszcze się waham... na razie postanowiłam pozarabiac smile umiescilam ogloszenie na gronie, ze przepisuje prace magisterskie razz nie wiem, po ile mam se brac, ja tak wyskocze 7-8 zlotych za kartke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|