|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:49 am
Anuko Jaswinder wazuuuuuuuuuuuuuuuup? blaugh *szept* konichiwa ^^ *koniec szeptu* *krzyczy z drugiego końca gildii* fajny smook!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:51 am
ide podymić i zjesc "obiad/śniadanie"
(z|w)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:52 am
Anuko em ... no ... tak ... ale jakos tak ... wczoraj w Wiedniu dosc goraco bylo ... i sie jezdzilo w podkoszulku z krotkim rekawem ;] co to Wieden?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:53 am
Jaswinder Anuko Jaswinder wazuuuuuuuuuuuuuuuup? blaugh *szept* konichiwa ^^ *koniec szeptu* *krzyczy z drugiego końca gildii* fajny smook!!!!!!!!!! smok ... jaki smok ... czego niezajarzylam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:54 am
Autark Anuko em ... no ... tak ... ale jakos tak ... wczoraj w Wiedniu dosc goraco bylo ... i sie jezdzilo w podkoszulku z krotkim rekawem ;] co to Wieden? takie miasto ... dosc duze ... ladne ... jest nawet stolica ... Austri bodajrze twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:55 am
Anuko Autark Anuko em ... no ... tak ... ale jakos tak ... wczoraj w Wiedniu dosc goraco bylo ... i sie jezdzilo w podkoszulku z krotkim rekawem ;] co to Wieden? takie miasto ... dosc duze ... ladne ... jest nawet stolica ... Austri bodajrze twisted hm ... ano przeca 4laugh masz pamiatki? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:57 am
Autark Anuko Autark Anuko em ... no ... tak ... ale jakos tak ... wczoraj w Wiedniu dosc goraco bylo ... i sie jezdzilo w podkoszulku z krotkim rekawem ;] co to Wieden? takie miasto ... dosc duze ... ladne ... jest nawet stolica ... Austri bodajrze twisted hm ... ano przeca 4laugh masz pamiatki? mrgreen nie ... choc jakies zdjecia dostalam ^^ nie pierwszy raz tam juz bylam ... bodajze jakis 5 czy 6 raz juz ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 5:00 am
Anuko nie ... choc jakies zdjecia dostalam ^^ nie pierwszy raz tam juz bylam ... bodajze jakis 5 czy 6 raz juz ... ja moze z dwa razy bylem, ale to dawno temu, poka zdjecia mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 5:03 am
Autark Anuko nie ... choc jakies zdjecia dostalam ^^ nie pierwszy raz tam juz bylam ... bodajze jakis 5 czy 6 raz juz ... ja moze z dwa razy bylem, ale to dawno temu, poka zdjecia mrgreen gdzies na plytce mam ... a plytke gdzies dalam ... niedokonca jestem rozpakowana ... wrocilam dzis i 10 rano ... w samochodzi spedzilam czas od 2 w nocy ... lekko nieprzytomna jestem ... chyba sie poloze ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 5:04 am
Anuko Autark Anuko nie ... choc jakies zdjecia dostalam ^^ nie pierwszy raz tam juz bylam ... bodajze jakis 5 czy 6 raz juz ... ja moze z dwa razy bylem, ale to dawno temu, poka zdjecia mrgreen gdzies na plytce mam ... a plytke gdzies dalam ... niedokonca jestem rozpakowana ... wrocilam dzis i 10 rano ... w samochodzi spedzilam czas od 2 w nocy ... lekko nieprzytomna jestem ... chyba sie poloze ... tez mykam, milych snow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 5:07 am
a dziekuje ... narazie *macha lapka na pozegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 5:20 am
Anuko Jaswinder Anuko Jaswinder wazuuuuuuuuuuuuuuuup? blaugh *szept* konichiwa ^^ *koniec szeptu* *krzyczy z drugiego końca gildii* fajny smook!!!!!!!!!! smok ... jaki smok ... czego niezajarzylam? w sigu masz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 5:52 am
Jaswinder Anuko Jaswinder Anuko Jaswinder wazuuuuuuuuuuuuuuuup? blaugh *szept* konichiwa ^^ *koniec szeptu* *krzyczy z drugiego końca gildii* fajny smook!!!!!!!!!! smok ... jaki smok ... czego niezajarzylam? w sigu masz z jajka sie wyklul ... jak na niego klikniesz to Cie na taka jedna strone przeniesie i jak sobie wkleisz do sygniaturki adres jajka to po miesiacu cos sie z niego wykluwa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 5:52 am