|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:20 am
Autark Anuko Autark Anuko czo tam? jak chcesz mnie slyszec to wytez sluch ... bo dzis tylko na szept mnie stac ... gardlo mnie boli i mam straszna chrype ... nie bojaj sie, elfie uszy pomoga *podaje cherbatke* prosze mmm ... kocham herbatki ^^ *stawia kubeczek przed innymi kubeczkami* przydala by sie herbatka z soczkiem malinowym ... chyba najlepiej pomaga na bolace gardziolko ... zrobiem sobie na wieczor ... jak sie do lozka walne ... narazie nie moge ... najlepsza jest taka z miodkiem wink i z rumem ponoc tez jest dobra miodek posiadam ... rumu nie ... ale rum pomagac chyba pomaga ... napewno psychicznie ;p ... moja mama sie kurowala w zimie herbatka z rumem ... he he ... humor miala mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:23 am
Anuko miodek posiadam ... rumu nie ... ale rum pomagac chyba pomaga ... napewno psychicznie ;p ... moja mama sie kurowala w zimie herbatka z rumem ... he he ... humor miala mrgreen a pamietala by brac tylko kapke do herbatki? whee albo grzane piwo z miodkiem, pychota rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:25 am
Autark Anuko miodek posiadam ... rumu nie ... ale rum pomagac chyba pomaga ... napewno psychicznie ;p ... moja mama sie kurowala w zimie herbatka z rumem ... he he ... humor miala mrgreen a pamietala by brac tylko kapke do herbatki? whee albo grzane piwo z miodkiem, pychota rolleyes heh ... nieno spoko ... dozowalam jej odpowiednie ilosci trunku ... heh ... syropku ... gdzie jestes ... zmien sie w pysznsci o ktorych tu mowa ... cos jeszcze? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:30 am
Anuko Autark Anuko miodek posiadam ... rumu nie ... ale rum pomagac chyba pomaga ... napewno psychicznie ;p ... moja mama sie kurowala w zimie herbatka z rumem ... he he ... humor miala mrgreen a pamietala by brac tylko kapke do herbatki? whee albo grzane piwo z miodkiem, pychota rolleyes heh ... nieno spoko ... dozowalam jej odpowiednie ilosci trunku ... heh ... syropku ... gdzie jestes ... zmien sie w pysznsci o ktorych tu mowa ... cos jeszcze? sweatdrop serniczek i kakao sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:35 am
Autark serniczek i kakao sweatdrop serniczka nie posiadam ... ale wlasnie koncze jakas zajebiscie fajna herbatke ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:36 am
Anuko Autark serniczek i kakao sweatdrop serniczka nie posiadam ... ale wlasnie koncze jakas zajebiscie fajna herbatke ... z czym cherbatka? cytrynka rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:40 am
Autark Anuko Autark serniczek i kakao sweatdrop serniczka nie posiadam ... ale wlasnie koncze jakas zajebiscie fajna herbatke ... z czym cherbatka? cytrynka rolleyes nie nie nie ... nieprzepadam za herbatka z cytryna ... ojciec przynusl jakas o nazwie 'Morgentau' ... taka smieszna ... troszke w smaku mi przypomina jasminowa acz ma w sobie cos jeszcze ... ale nie jestem w stani powiedizec co to dokladnie bo me kubki smakowe odmowily posluszenstwa ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:43 am
Anuko Autark Anuko Autark serniczek i kakao sweatdrop serniczka nie posiadam ... ale wlasnie koncze jakas zajebiscie fajna herbatke ... z czym cherbatka? cytrynka rolleyes nie nie nie ... nieprzepadam za herbatka z cytryna ... ojciec przynusl jakas o nazwie 'Morgentau' ... taka smieszna ... troszke w smaku mi przypomina jasminowa acz ma w sobie cos jeszcze ... ale nie jestem w stani powiedizec co to dokladnie bo me kubki smakowe odmowily posluszenstwa ... stare niedobre kubki smakowe *glaszcze po glowce* nie lubie jasminowej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:46 am
wazuuuuuuuuuuuuuuuup? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:46 am
Autark Anuko Autark Anuko Autark serniczek i kakao sweatdrop serniczka nie posiadam ... ale wlasnie koncze jakas zajebiscie fajna herbatke ... z czym cherbatka? cytrynka rolleyes nie nie nie ... nieprzepadam za herbatka z cytryna ... ojciec przynusl jakas o nazwie 'Morgentau' ... taka smieszna ... troszke w smaku mi przypomina jasminowa acz ma w sobie cos jeszcze ... ale nie jestem w stani powiedizec co to dokladnie bo me kubki smakowe odmowily posluszenstwa ... stare niedobre kubki smakowe *glaszcze po glowce* nie lubie jasminowejhm ... jasminowa fajan rzecz ... acz kazdy ma wlasny guscik spakowy ^^ tylko uwazaj abys niezlapal czego ode mnie ... mam stan podgoraczkowy teoretycznie od 2 dni ... i inne takie tam objawy ... acz ... fajnie sie wczoraj z matka na rolkach jezdzilo ... niezauwazyla ze chora jestem ... czyzbym dlatego dzis mowic nie mogla ...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:47 am
Anuko ... jasminowa fajan rzecz ... oj taaak... herbatka jaśminowa... mniam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:47 am
Jaswinder wazuuuuuuuuuuuuuuuup? blaugh *szept* konichiwa ^^ *koniec szeptu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:48 am
Anuko hm ... jasminowa fajan rzecz ... acz kazdy ma wlasny guscik spakowy ^^ tylko uwazaj abys niezlapal czego ode mnie ... mam stan podgoraczkowy teoretycznie od 2 dni ... i inne takie tam objawy ... acz ... fajnie sie wczoraj z matka na rolkach jezdzilo ... niezauwazyla ze chora jestem ... czyzbym dlatego dzis mowic nie mogla ...? trzeba szalik nosic smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:49 am
Autark Anuko hm ... jasminowa fajan rzecz ... acz kazdy ma wlasny guscik spakowy ^^ tylko uwazaj abys niezlapal czego ode mnie ... mam stan podgoraczkowy teoretycznie od 2 dni ... i inne takie tam objawy ... acz ... fajnie sie wczoraj z matka na rolkach jezdzilo ... niezauwazyla ze chora jestem ... czyzbym dlatego dzis mowic nie mogla ...? trzeba szalik nosic smile em ... no ... tak ... ale jakos tak ... wczoraj w Wiedniu dosc goraco bylo ... i sie jezdzilo w podkoszulku z krotkim rekawem ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|