|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:48 pm
Ntsumi_Aya Nerai No thanks.. wystarczy mi wyczerpanie spowodowane wysluchiwaniem chrapania mego brata stare gonk Ouuu biedactwo *tuli i zaslania uszka* wsadz mu skarpete w usta, moze sie uciszy xd O fujciu jeszcze przypadkiem bym go dotknela eek
nie bede ryzykować
Twist: hmm.. to on jeszcze zyje xd ? myslalam o tym ale troche glupio.. no nic.. jak sie naprawde wkurze to zainwestuje w te paczke.. stare neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:49 pm
Nerai O fujciu jeszcze przypadkiem bym go dotknela eek
nie bede ryzykować
Twist: hmm.. to on jeszcze zyje xd ? myslalam o tym ale troche glupio.. no nic.. jak sie naprawde wkurze to zainwestuje w te paczke.. stare neutral rofl To kijem go obudz i powiedz mu zeby nie chrapal razz *chociaz to pewnie nie zadziala xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:50 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:51 pm
Ntsumi_Aya Nerai O fujciu jeszcze przypadkiem bym go dotknela eek
nie bede ryzykować
Twist: hmm.. to on jeszcze zyje xd ? myslalam o tym ale troche glupio.. no nic.. jak sie naprawde wkurze to zainwestuje w te paczke.. stare neutral rofl To kijem go obudz i powiedz mu zeby nie chrapal razz *chociaz to pewnie nie zadziala xD) zawsze to jakas sadystyczna przyjemnosc.. kuszące twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:52 pm
Lavagetas_heqetai Twistus stare *wysuwa sie spod mniszego wdzianka i czlapie do kata*
nuuuPorwal Twist i zniknal scream
tylko gdzie ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:53 pm
Nerai zawsze to jakas sadystyczna przyjemnosc.. kuszące twisted w to nie watpie, chociaz... ;> moze za malo sadystyczne? twisted wiem! zamknij w szafie i powiedz mu rano, ze lunatykował xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:53 pm
Ntsumi_Aya Nerai Nieeeeeeeeeeeeeee... gonk
To brzemie jest zbyt wielkie... jak bede z nim zyc sad ? Odpracujesz w polu... twisted 4laugh rofl pirate Opcja z dzganiem brata bardziej mi sie podobala rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:54 pm
Ntsumi_Aya Nerai zawsze to jakas sadystyczna przyjemnosc.. kuszące twisted w to nie watpie, chociaz... ;> moze za malo sadystyczne? twisted wiem! zamknij w szafie i powiedz mu rano, ze lunatykował xd Nie nie nie wtedy to juz NA PEWNO musialabym go dotknac confused eek bleh *zdegustowany looks na spiacego brata*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:54 pm
Nerai Ntsumi_Aya Nerai Nieeeeeeeeeeeeeee... gonk
To brzemie jest zbyt wielkie... jak bede z nim zyc sad ? Odpracujesz w polu... twisted 4laugh rofl pirate Opcja z dzganiem brata bardziej mi sie podobala rofl xd podejzewam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:56 pm
Nerai Ntsumi_Aya Nerai zawsze to jakas sadystyczna przyjemnosc.. kuszące twisted w to nie watpie, chociaz... ;> moze za malo sadystyczne? twisted wiem! zamknij w szafie i powiedz mu rano, ze lunatykował xd Nie nie nie wtedy to juz NA PEWNO musialabym go dotknac confused eek bleh *zdegustowany looks na spiacego brata* taki okropny jest? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Nerai Ntsumi_Aya Odpracujesz w polu... twisted 4laugh rofl pirate Opcja z dzganiem brata bardziej mi sie podobala rofl xd podejzewam blaugh xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Nerai Ntsumi_Aya Nerai zawsze to jakas sadystyczna przyjemnosc.. kuszące twisted w to nie watpie, chociaz... ;> moze za malo sadystyczne? twisted wiem! zamknij w szafie i powiedz mu rano, ze lunatykował xd Nie nie nie wtedy to juz NA PEWNO musialabym go dotknac confused eek bleh *zdegustowany looks na spiacego brata* taki okropny jest? xd ukryt pociąg ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:58 pm
Ntsumi_Aya Nerai Nie nie nie wtedy to juz NA PEWNO musialabym go dotknac confused eek bleh *zdegustowany looks na spiacego brata* taki okropny jest? xd Jestem jego siostrą wiem najlepiej cool dlatego uwierz ze wolisz zyc w blogiej nieswiadomosci 3nodding
A Ci dwoje zaszyli sie pod kołderka i slad po nich zaginął ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:59 pm
lol blaugh A moze jednak cooos zrooobiiimyyy, no piiiiisio, tak rzadko cie widuje *zamach poduchą blaugh nie odpuszcze* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|