|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:35 pm
Ntsumi_Aya Nerai Och pozwol mu pozwol! whee zobacz jak slodko prosi cool Ciii wink No.. slodko bo slodko 4laugh ale... i tak tego nie lubie xD (nick byl wymyslany na szybko, a ja nie znalam go i brat mi podal jakis a ja zle uslyszalam i wogole... xD) dobra- bedzie Aya
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:35 pm
Twistus Ntsumi_Aya dys.. razz P ) Twistus - byeee 4laugh ale ja ne ide tamto lece to byl hmmm sarkazm 3nodding
Kas to mu wyslil w paczce 3nodding oj xd przepraszam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:36 pm
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Nerai Och pozwol mu pozwol! whee zobacz jak slodko prosi cool Ciii wink No.. slodko bo slodko 4laugh ale... i tak tego nie lubie xD (nick byl wymyslany na szybko, a ja nie znalam go i brat mi podal jakis a ja zle uslyszalam i wogole... xD) dobra- bedzie Aya Yupi biggrin 4laugh To jak, robimy na szybko jakas rozrube? (zaraz musze isc xp ) *pac pisia >D*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:38 pm
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Nerai Och pozwol mu pozwol! whee zobacz jak slodko prosi cool Ciii wink No.. slodko bo slodko 4laugh ale... i tak tego nie lubie xD (nick byl wymyslany na szybko, a ja nie znalam go i brat mi podal jakis a ja zle uslyszalam i wogole... xD) dobra- bedzie Aya Yupi biggrin 4laugh To jak, robimy na szybko jakas rozrube? (zaraz musze isc xp ) *pac pisia >D* jestem spiacy- lepiej mi lozko posciel co? ;cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:39 pm
Lavagetas_heqetai jestem spiacy- lepiej mi lozko posciel co? ;cD sama jestem spaca xd to co z tym fantem? ;> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:41 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:41 pm
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai jestem spiacy- lepiej mi lozko posciel co? ;cD sama jestem spaca xd to co z tym fantem? ;> xd no co no scielisz i walimy w kimono tylko na osobnych lozkach zeby nie bylo ;cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:43 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:43 pm
Aya Yupi biggrin 4laugh To jak, robimy na szybko jakas rozrube? (zaraz musze isc xp ) *pac pisia >D* No thanks.. wystarczy mi wyczerpanie spowodowane wysluchiwaniem chrapania mego brata stare gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:44 pm
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai jestem spiacy- lepiej mi lozko posciel co? ;cD sama jestem spaca xd to co z tym fantem? ;> xd no co no scielisz i walimy w kimono tylko na osobnych lozkach zeby nie bylo ;cD stare *wysuwa sie spod mniszego wdzianka i czlapie do kata*
Kas...to hmmmm kuna no popros moze Przemka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:44 pm
Lavagetas_heqetai no co no scielisz i walimy w kimono tylko na osobnych lozkach zeby nie bylo ;cD Buu blaugh to w takim razie sam sobie poĊciel rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:45 pm
Nerai No thanks.. wystarczy mi wyczerpanie spowodowane wysluchiwaniem chrapania mego brata stare gonk Ouuu biedactwo *tuli i zaslania uszka* wsadz mu skarpete w usta, moze sie uciszy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:45 pm
Twistus Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai jestem spiacy- lepiej mi lozko posciel co? ;cD sama jestem spaca xd to co z tym fantem? ;> xd no co no scielisz i walimy w kimono tylko na osobnych lozkach zeby nie bylo ;cD stare *wysuwa sie spod mniszego wdzianka i czlapie do kata*
nuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|