|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:21 pm
Lavagetas_heqetai Nerai Oooo nie ma to jak potraktowac przedmiotowo czyjs tylek ;> Odrazu lzej sie człowiekowi robi na sercu... o.O
Och poza tym na pewno ma wiele zalet 4laugh xp
Twistus: Osz Ty cwaniaku! gimi gimi X_x no pewnie ze ma- użyteczna, okragla i w ogole cacy ;c] No tylko pozazdroscic..
Gdzie ukrywales sie przed swiatem "Lavusiu o cacy posladkach" eek
bueheeeeeee.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:21 pm
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Piiiiiiiiiisioooooooooooo 4laugh *przewraca pisia* Whaaaaaaa, jak ja cie dawno nie widzialam blaugh w łazience sie zamknąłem ;cD witam panienke ;c)A nie smutno ci bylo tak samemu? rofl *tuli tuli* Whaaaa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:22 pm
dziendobrywieczor mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:23 pm
Nerai No tylko pozazdroscic..
Gdzie ukrywales sie przed swiatem "Lavusiu o cacy posladkach" eek
bueheeeeeee.. xd pielęgnowałem je ;c] Nitsumi- mialem papier toaletowy do towarzystwa- ale nasze rozmowy konczyly sie tym ze beształem go i mieszałem z g... ;cDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:26 pm
Twistus dziendobrywieczor mrgreen Witam panią twisted Pisio - po 1. JAKA NTSUMI xd nie byo mnie miesiac i wszyscy na mnie tak wolaja xD Mow mi Ayu razz PP xD xd rofl chyba sie cieszyl z tego powodu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:27 pm
Twistus moja wina ze ciagle zapominam a Ty mi nie przypominasz wink mrgreen Jasne jasne zwal na mnie perfidny kidnaperze wink
a tak btw.. Och Monki poszukuje kogos kto moglby oddac Pawlowi jego rzeczy 4laugh Na pewno chesz to byc TY 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:28 pm
Ntsumi_Aya Twistus dziendobrywieczor mrgreen Witam panią twisted Pisio - po 1. JAKA NTSUMI xd nie byo mnie miesiac i wszyscy na mnie tak wolaja xD Mow mi Ayu razz PP xD xd rofl chyba sie cieszyl z tego powodu xd no ale ja zawsze tak mowilem Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Nerai Witam 3nodding (choc nie kojarze redface ) A ja kojarze pirate No nic, to ja sie przedstawie po raz drugi po długiej przerwie wink Aya yestem *przytul* whee Wlasnie nie ma to jak odnawiac kontakty *przytul*
whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Twistus moja wina ze ciagle zapominam a Ty mi nie przypominasz wink mrgreen Jasne jasne zwal na mnie perfidny kidnaperze wink
a tak btw.. Och Monki poszukuje kogos kto moglby oddac Pawlowi jego rzeczy 4laugh Na pewno chesz to byc TY 3nodding LECE stare z basia pogadaj 3nodding mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:29 pm
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Witam panią twisted Pisio - po 1. JAKA NTSUMI xd nie byo mnie miesiac i wszyscy na mnie tak wolaja xD Mow mi Ayu razz PP xD xd rofl chyba sie cieszyl z tego powodu xd no ale ja zawsze tak mowilem Oo Och pozwol mu pozwol! whee zobacz jak slodko prosi cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:31 pm
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Twistus dziendobrywieczor mrgreen Witam panią twisted Pisio - po 1. JAKA NTSUMI xd nie byo mnie miesiac i wszyscy na mnie tak wolaja xD Mow mi Ayu razz PP xD xd rofl chyba sie cieszyl z tego powodu xd no ale ja zawsze tak mowilem Oo Ciii blaugh *pac* Nerai - O tak, a jak tam u ciebie? (Dawno się nie widziałyśmy xD a gwarantuje ci , ze napewno gadal;ysmy ze soba kiedys.. razz P ) Twistus - byeee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Witam panią twisted Pisio - po 1. JAKA NTSUMI xd nie byo mnie miesiac i wszyscy na mnie tak wolaja xD Mow mi Ayu razz PP xD xd rofl chyba sie cieszyl z tego powodu xd no ale ja zawsze tak mowilem Oo Och pozwol mu pozwol! whee zobacz jak slodko prosi cool prosi to sie maciora ;cP ja jedynie wyrażam gorąco petycje ;cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Nerai Twistus moja wina ze ciagle zapominam a Ty mi nie przypominasz wink mrgreen Jasne jasne zwal na mnie perfidny kidnaperze wink
a tak btw.. Och Monki poszukuje kogos kto moglby oddac Pawlowi jego rzeczy 4laugh Na pewno chesz to byc TY 3nodding LECE stare z basia pogadaj 3nodding mrgreen DAMN it! neutral As nie pytalam bo boje sie ze rowniez nie ma na to ochoty.. a z Basia.. hmmm.. jakby to ujac.. nie wiem co on jej tam na mnie nagadal.. nie zniosla bym wzroku potepienia eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:33 pm
Nerai Och pozwol mu pozwol! whee zobacz jak slodko prosi cool Ciii wink No.. slodko bo slodko 4laugh ale... i tak tego nie lubie xD (nick byl wymyslany na szybko, a ja nie znalam go i brat mi podal jakis a ja zle uslyszalam i wogole... xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:33 pm
Ntsumi_Aya dys.. razz P ) Twistus - byeee 4laugh ale ja ne ide tamto lece to byl hmmm sarkazm 3nodding
Kas to mu wyslil w paczce 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|