|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:10 pm
Twistus Nerai Twistus lol *calus* nie ma to jak uzewnetrznianie sie na forum publicznym lol A wlasnie jesli juz o uzewnetrznianiu mowa..
MONIK Ty wciaz masz moje long lost zlote mysli xd eek anu mam i gadamy o tym co zawsze o dupie nie marynie tylko Lavusiowej mrgreen Ty mnie tu Lavusiowa dupa (wybacz Lavus rofl ) nie zagaduj Tylko odnajdz zlote mysli ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:11 pm
Nerai Lavagetas_heqetai Nerai hmmm.. chwile mnie nie ma a wy juz gadacie nie wiadomo o czym xd xp twisted a wiec nie tylko ja odnosze wrazenie ze nie wiem o czym gadam ;c) Bueheeeee! whee
stanelo na twoich posladkach wiec lepiej sie pilnuj twisted ja je zawsze mam przy sobie- sie nie obawiam ;cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:13 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:14 pm
Nerai Ty mnie tu Lavusiowa dupa (wybacz Lavus rofl ) nie zagaduj Tylko odnajdz zlote mysli ninja siur- zawsze to jakis temat, nawet jesli jest nim moja fuzzy a** ;c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:14 pm
Nerai Ty mnie tu Lavusiowa dupa (wybacz Lavus rofl ) nie zagaduj Tylko odnajdz zlote mysli ninja nu ale one leza 0,5 metra odemnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:15 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:16 pm
Lavagetas_heqetai Nerai Ty mnie tu Lavusiowa dupa (wybacz Lavus rofl ) nie zagaduj Tylko odnajdz zlote mysli ninja siur- zawsze to jakis temat, nawet jesli jest nim moja fuzzy a** ;c) Oooo nie ma to jak potraktowac przedmiotowo czyjs tylek ;> Odrazu lzej sie człowiekowi robi na sercu... o.O
Och poza tym na pewno ma wiele zalet 4laugh xp
Twistus: Osz Ty cwaniaku! gimi gimi X_x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:17 pm
Piiiiiiiiiisioooooooooooo 4laugh *przewraca pisia* Whaaaaaaa, jak ja cie dawno nie widzialam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:18 pm
Nerai Oooo nie ma to jak potraktowac przedmiotowo czyjs tylek ;> Odrazu lzej sie człowiekowi robi na sercu... o.O
Twistus: Osz Ty cwaniaku! gimi gimi X_x no pewnie ze ma- użyteczna, okragla i w ogole cacy ;c]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:19 pm
Witam 3nodding (choc nie kojarze redface )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Piiiiiiiiiisioooooooooooo 4laugh *przewraca pisia* Whaaaaaaa, jak ja cie dawno nie widzialam blaugh w łazience sie zamknąłem ;cD witam panienke ;c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Lavagetas_heqetai Nerai Ty mnie tu Lavusiowa dupa (wybacz Lavus rofl ) nie zagaduj Tylko odnajdz zlote mysli ninja siur- zawsze to jakis temat, nawet jesli jest nim moja fuzzy a** ;c) Oooo nie ma to jak potraktowac przedmiotowo czyjs tylek ;> Odrazu lzej sie człowiekowi robi na sercu... o.O
Twistus: Osz Ty cwaniaku! gimi gimi X_x moja wina ze ciagle zapominam a Ty mi nie przypominasz wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:21 pm
Nerai Witam 3nodding (choc nie kojarze redface ) A ja kojarze pirate No nic, to ja sie przedstawie po raz drugi po długiej przerwie wink Aya yestem *przytul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|