|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:42 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Łuu. ...Ave. ... ... ...Oż! Widzę, że nie tylko mnie wzięło na... na to coś, co mam na sobie. xd no ba- autfit jak sie patrzy ;c) Twist- sie nie denerwuje tylk tak bulwersuje ;cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:44 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai dzieki, w koncu czysty... tylkoz e teraz sie blyszczysz x3 *podaje puder* dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:44 pm
Lavagetas_heqetai RUFUS.ABBYSINIAN ...Łuu. ...Ave. ... ... ...Oż! Widzę, że nie tylko mnie wzięło na... na to coś, co mam na sobie. xd no ba- autfit jak sie patrzy ;c) Twist- sie nie denerwuje tylk tak bulwersuje ;cD uwazaj bo osiwiejesz do konca wink nawet na posladach wink co Ty taki cmokasny wink *calus*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:47 pm
Niech zgadne.. nikogo nie ma? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:47 pm
Twistus Lavagetas_heqetai RUFUS.ABBYSINIAN ...Łuu. ...Ave. ... ... ...Oż! Widzę, że nie tylko mnie wzięło na... na to coś, co mam na sobie. xd no ba- autfit jak sie patrzy ;c) Twist- sie nie denerwuje tylk tak bulwersuje ;cD uwazaj bo osiwiejesz do konca wink nawet na posladach wink co Ty taki cmokasny wink *calus*lubie gołebi kolor- zawsze chcialem taki miec (przynajmniej łupieżu nie widac ;cD) zawsze jestem ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:48 pm
Nerai Niech zgadne.. nikogo nie ma? ninja blad wink
Lavus ...O.o co ty masz lupiez na tlyku o.O? 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:48 pm
Nerai Niech zgadne.. nikogo nie ma? ninja nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:50 pm
Twistus Nerai Niech zgadne.. nikogo nie ma? ninja blad wink
Lavus ...O.o co ty masz lupiez na tlyku o.O? 4laugh heart mowie o glowie ale fakt- mam owłosione pośladki Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:51 pm
Lavagetas_heqetai Twistus Nerai Niech zgadne.. nikogo nie ma? ninja blad wink
Lavus ...O.o co ty masz lupiez na tlyku o.O? 4laugh heart mowie o glowie ale fakt- mam owłosione pośladki Oo lol *calus* nie ma to jak uzewnetrznianie sie na forum publicznym lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:54 pm
Twistus Lavagetas_heqetai Twistus Nerai Niech zgadne.. nikogo nie ma? ninja blad wink
Lavus ...O.o co ty masz lupiez na tlyku o.O? 4laugh heart mowie o glowie ale fakt- mam owłosione pośladki Oo lol *calus* nie ma to jak uzewnetrznianie sie na forum publicznym lol przeciez i tak nikt tego nie czyta ;cD poza tym jak juz wspomnialem- mam to... ;c]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:05 pm
Lavagetas_heqetai Twistus Lavagetas_heqetai Twistus blad wink
Lavus ...O.o co ty masz lupiez na tlyku o.O? 4laugh heart mowie o glowie ale fakt- mam owłosione pośladki Oo lol *calus* nie ma to jak uzewnetrznianie sie na forum publicznym lol przeciez i tak nikt tego nie czyta ;cD poza tym jak juz wspomnialem- mam to... ;c] hmmm.. chwile mnie nie ma a wy juz gadacie nie wiadomo o czym xd xp twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:07 pm
Twistus lol *calus* nie ma to jak uzewnetrznianie sie na forum publicznym lol A wlasnie jesli juz o uzewnetrznianiu mowa..
MONIK Ty wciaz masz moje long lost zlote mysli xd eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:07 pm
Nerai hmmm.. chwile mnie nie ma a wy juz gadacie nie wiadomo o czym xd xp twisted a wiec nie tylko ja odnosze wrazenie ze nie wiem o czym gadam ;c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:08 pm
Nerai Twistus lol *calus* nie ma to jak uzewnetrznianie sie na forum publicznym lol A wlasnie jesli juz o uzewnetrznianiu mowa..
MONIK Ty wciaz masz moje long lost zlote mysli xd eek anu mam i gadamy o tym co zawsze o dupie nie marynie tylko Lavusiowej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 1:08 pm
Lavagetas_heqetai Nerai hmmm.. chwile mnie nie ma a wy juz gadacie nie wiadomo o czym xd xp twisted a wiec nie tylko ja odnosze wrazenie ze nie wiem o czym gadam ;c) Bueheeeee! whee
stanelo na twoich posladkach wiec lepiej sie pilnuj twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|