|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:21 pm
Lavagetas_heqetai tam gdzie Cie czekolada wypełnia ;cP ;cD No to chyba nie w kitce ? :> *machu mach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:22 pm
Twistus Lavagetas_heqetai Twistus Lavagetas_heqetai no co- to normalny stroj mnicha ;cD
Leth- ja tez sie ciesze ze Cie widze ;cD *przyglada mu sie uwaznie...O.o.... rozumiem ze teraz mnisze zycie bedziesz prowadzil O.o?spoko- jestem po książce 'droga Zen' normalnie moge miec babeczke cool a oni w celibacie nie mieli zyc Oo.?w zen nie- a poza tym nie w celibacie tylko w celi bracie ;cD Leth- no pewnie ze nie ;c]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:24 pm
Lavagetas_heqetai w zen nie- a poza tym nie w celibacie tylko w celi bracie ;cD Leth- no pewnie ze nie ;c] to odbrze *wygodnie uklada sie pod mnisim strojem mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:24 pm
Lavagetas_heqetai Leth- no pewnie ze nie ;c] O.o oh ! *zaslania brzuch* czuje sie teraz taka brudna crying xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:26 pm
Twistus Lavagetas_heqetai w zen nie- a poza tym nie w celibacie tylko w celi bracie ;cD Leth- no pewnie ze nie ;c] to odbrze *wygodnie uklada sie pod mnisim strojem mrgreen heart to owiele wygodniejsze ;c]
Leth- trzeba sie wycierac ;cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:27 pm
disasterPEACE [Atebite and the Warring Nations #04] Neutral Town Occupation: The Stealthy Midnight Getaway [2:13]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:28 pm
Lavagetas_heqetai Twistus Lavagetas_heqetai w zen nie- a poza tym nie w celibacie tylko w celi bracie ;cD Leth- no pewnie ze nie ;c] to odbrze *wygodnie uklada sie pod mnisim strojem mrgreen heart to owiele wygodniejsze ;c]
Leth- trzeba sie wycierac ;cD cool i przewiewne a Ty jeszcze bielizny nie lubisz to wogole... .... ale ja nie lubie facetow w kieckach gonk 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:30 pm
...Łuu. ...Ave. ... ... ...Oż! Widzę, że nie tylko mnie wzięło na... na to coś, co mam na sobie. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Twistus Lavagetas_heqetai w zen nie- a poza tym nie w celibacie tylko w celi bracie ;cD Leth- no pewnie ze nie ;c] to odbrze *wygodnie uklada sie pod mnisim strojem mrgreen heart to owiele wygodniejsze ;c]
Leth- trzeba sie wycierac ;cD *poke w nos*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Lavagetas_heqetai Twistus Lavagetas_heqetai w zen nie- a poza tym nie w celibacie tylko w celi bracie ;cD Leth- no pewnie ze nie ;c] to odbrze *wygodnie uklada sie pod mnisim strojem mrgreen heart to owiele wygodniejsze ;c]
Leth- trzeba sie wycierac ;cD cool i przewiewne a Ty jeszcze bielizny nie lubisz to wogole... .... ale ja nie lubie facetow w kieckach gonk 4laugh heart to nie kiecka do ch..olery :cP poza tym- jako mnich mam to gdzies ;cD buzi mi daj lepiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:31 pm
dzieki, w koncu czysty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:32 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Łuu. ...Ave. ... ... ...Oż! Widzę, że nie tylko mnie wzięło na... na to coś, co mam na sobie. xd kiecki dla wszystkich ! mrgreen heart *przytul* witam Rufusku ;3
# Electric Light Orchestra - [Light Years #06] So Serious
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:32 pm
Lavagetas_heqetai to nie kiecka do ch..olery :cP poza tym- jako mnich mam to gdzies ;cD buzi mi daj lepiej no jus jus nie denerwuj sie tak wink *calus* 4laugh mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:33 pm
Lavagetas_heqetai dzieki, w koncu czysty... tylkoz e teraz sie blyszczysz x3 *podaje puder*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:39 pm
...Dobra, to ja idę. Pożegnam się zgodnie z Zen, więc... ...Nara!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|