|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:07 pm
opcy tja... dizwnie.. NOFX [S&M Airlines #07] Drug Free America [3:41]# Nickelback - [All The Right Reasons #04] Animals [3:06]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:08 pm
Twistus *wyczekujaco tupie noga* mrgreen lol heart cmok cmok cmok ;cD Leth- no bo to przez ten ogon- zawsze sie porusza jak łżesz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:09 pm
Lavagetas_heqetai Twistus *wyczekujaco tupie noga* mrgreen lol heart cmok cmok cmok ;cD Leth- no bo to przez ten ogon- zawsze sie porusza jak łżesz mrgreen No cos ty ;3 on tak ze szczescia xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:09 pm
Lavagetas_heqetai Twistus *wyczekujaco tupie noga* mrgreen lol heart cmok cmok cmok ;cD Leth- no bo to przez ten ogon- zawsze sie porusza jak łżesz mrgreen nu mrju 4laugh mrgreen *wsuw za...spodniczke neutral * rofl mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:11 pm
Twistus opcy tja... dizwnie.. NOFX [S&M Airlines #07] Drug Free America [3:41] jak tam test poszedl Bucek? mrgreen pass i tyle..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Lavagetas_heqetai Twistus *wyczekujaco tupie noga* mrgreen lol heart cmok cmok cmok ;cD Leth- no bo to przez ten ogon- zawsze sie porusza jak łżesz mrgreen nu mrju 4laugh mrgreen *wsuw za...spodniczke neutral * rofl mrgreen heart no co- to normalny stroj mnicha ;cD
Leth- ja tez sie ciesze ze Cie widze ;cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Twistus opcy tja... dizwnie.. NOFX [S&M Airlines #07] Drug Free America [3:41] jak tam test poszedl Bucek? mrgreen pass i tyle.. znaczy? ...cu sie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:12 pm
Lavagetas_heqetai no co- to normalny stroj mnicha ;cD
Leth- ja tez sie ciesze ze Cie widze ;cD *przyglada mu sie uwaznie...O.o.... rozumiem ze teraz mnisze zycie bedziesz prowadzil O.o?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:13 pm
Lavagetas_heqetai Twistus Lavagetas_heqetai Twistus *wyczekujaco tupie noga* mrgreen lol heart cmok cmok cmok ;cD Leth- no bo to przez ten ogon- zawsze sie porusza jak łżesz mrgreen nu mrju 4laugh mrgreen *wsuw za...spodniczke neutral * rofl mrgreen heart no co- to normalny stroj mnicha ;cD
Leth- ja tez sie ciesze ze Cie widze ;cD*patrzy zdziwiona* *czerwieni sie* redface zla czekolada ! xD *chowa sie za pokeMonikiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:14 pm
Twistus Lavagetas_heqetai no co- to normalny stroj mnicha ;cD
Leth- ja tez sie ciesze ze Cie widze ;cD *przyglada mu sie uwaznie...O.o.... rozumiem ze teraz mnisze zycie bedziesz prowadzil O.o?spoko- jestem po książce 'droga Zen' normalnie moge miec babeczke cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:15 pm
Lethiel *patrzy zdziwiona* *czerwieni sie* redface zla czekolada ! xD *chowa sie za pokeMonikiem* no ładnie ładnie- ja Cie od tej strony nie znałem ;cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:16 pm
nic sie nie stalo.. zdalem i tyle..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:17 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel *patrzy zdziwiona* *czerwieni sie* redface zla czekolada ! xD *chowa sie za pokeMonikiem* no ładnie ładnie- ja Cie od tej strony nie znałem ;cD*zaslania lapkami* no no no.. gdzie ci te oczka wedruja ? scream rofl heart
Bucek.. to.. chyba dobrze ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:17 pm
Lavagetas_heqetai Twistus Lavagetas_heqetai no co- to normalny stroj mnicha ;cD
Leth- ja tez sie ciesze ze Cie widze ;cD *przyglada mu sie uwaznie...O.o.... rozumiem ze teraz mnisze zycie bedziesz prowadzil O.o?spoko- jestem po książce 'droga Zen' normalnie moge miec babeczke cool a oni w celibacie nie mieli zyc Oo.?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:19 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *patrzy zdziwiona* *czerwieni sie* redface zla czekolada ! xD *chowa sie za pokeMonikiem* no ładnie ładnie- ja Cie od tej strony nie znałem ;cD*zaslania lapkami* no no no.. gdzie ci te oczka wedruja ? scream rofl heart
Bucek.. to.. chyba dobrze ? tam gdzie Cie czekolada wypełnia ;cP ;cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|