|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 11:53 am
Lavagetas_heqetai Lethiel moze juz skoncz to macanie :> xD
prezerwatywa O.o nie wymawiaj przy mnie takich zbereznych slow ! crying rofl xD wybacz ;c> zbereznych? hmm przeciez to Ty zaczelas ;cP bla bla :3 oj tam zaczelam.. wybacz, za duzo czekolady w organizmie mam dzis xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 11:56 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel moze juz skoncz to macanie :> xD
prezerwatywa O.o nie wymawiaj przy mnie takich zbereznych slow ! crying rofl xD wybacz ;c> zbereznych? hmm przeciez to Ty zaczelas ;cP bla bla :3 oj tam zaczelam.. wybacz, za duzo czekolady w organizmie mam dzis xD hmm no uwazaj bo wiesz ze czekolada ma pewne wlasciwosci ;c]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 11:58 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel moze juz skoncz to macanie :> xD
prezerwatywa O.o nie wymawiaj przy mnie takich zbereznych slow ! crying rofl xD wybacz ;c> zbereznych? hmm przeciez to Ty zaczelas ;cP bla bla :3 oj tam zaczelam.. wybacz, za duzo czekolady w organizmie mam dzis xD hmm no uwazaj bo wiesz ze czekolada ma pewne wlasciwosci ;c] wiem wiem wlasnie redface redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:01 pm
Lethiel wiem wiem wlasnie redface redface czuje sie troszke zagrozony Asiostwem (niezidentyfikowanym napadem Leth na przypadkowego przechodnia spowodowanym przekroczona dawka skonsumowanej masy czekoladowej) ;cDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:02 pm
hej opciaku ninja *sikret wdrap na glowe*
Co sie tak cieszysz pokeMoniku ? mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:03 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel wiem wiem wlasnie redface redface czuje sie troszke zagrozony Asiostwem (niezidentyfikowanym napadem Leth na przypadkowego przechodnia spowodowanym przekroczona dawka skonsumowanej masy czekoladowej) ;cDDD spokojnie.. tylko spokojnie.. staram sie kontrolowac rofl heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:03 pm
Lethiel hej opciaku ninja *sikret wdrap na glowe*
Co sie tak cieszysz pokeMoniku ? mrgreen heart mrgreen a tak siniak mi sie na czole robi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:04 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel wiem wiem wlasnie redface redface czuje sie troszke zagrozony Asiostwem (niezidentyfikowanym napadem Leth na przypadkowego przechodnia spowodowanym przekroczona dawka skonsumowanej masy czekoladowej) ;cDDD spokojnie.. tylko spokojnie.. staram sie kontrolowac rofl heart jakos Ci nie wierze :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:05 pm
Twistus Lethiel hej opciaku ninja *sikret wdrap na glowe*
Co sie tak cieszysz pokeMoniku ? mrgreen heart mrgreen a tak siniak mi sie na czole robi mrgreen uroczo ;3 xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wyczekujaco tupie noga* mrgreen lol heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tja... dizwnie..
NOFX [S&M Airlines #07] Drug Free America [3:41]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:06 pm
*mruga niewinnie* a czemuz to ? O.o heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:07 pm
opcy tja... dizwnie.. NOFX [S&M Airlines #07] Drug Free America [3:41] jak tam test poszedl Bucek? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|