|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 11:29 am
Lethiel Lavagetas_heqetai ;c) dawnośmy... Czesc Rin ;c) no dawno ;3 *przyciaga za dywan i przytuuuuul* biggrin ] jakaś silniejsza panienka sie zrobila ;cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 11:29 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai ;c) dawnośmy... Czesc Rin ;c) fajny masz ciuszek XD Ciekawe czy robia takie na baby >_> <_< >_> senks ;c) owszem na baby jest ale uważaj coby ci z jednej strony cos nie wypadlo na wierzch ;c) od czego jest bielizna XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 11:32 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai ;c) dawnośmy... Czesc Rin ;c) fajny masz ciuszek XD Ciekawe czy robia takie na baby >_> <_< >_> senks ;c) owszem na baby jest ale uważaj coby ci z jednej strony cos nie wypadlo na wierzch ;c) od czego jest bielizna XD co to jest bielizna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 11:34 am
Lavagetas_heqetai jakaś silniejsza panienka sie zrobila ;cD Sytuacja w jakiej sie znajduje mnie do tego zmusila x3 *pokazuje wątle muły*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 11:34 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai od czego jest bielizna XD co to jest bielizna? to te ubranie pod ciuchami co codziennie zmieniasz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 11:36 am
Lethiel Lavagetas_heqetai jakaś silniejsza panienka sie zrobila ;cD Sytuacja w jakiej sie znajduje mnie do tego zmusila x3 *pokazuje wątle muły* no no pokaźne- a na marginesie- niezły balsam ;cD
Rin- dziwnie mowisz- kompletnie Cie nie rozumiem. Leth powiedz jej co ja myśle o bieliźnie ;c]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 11:39 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai jakaś silniejsza panienka sie zrobila ;cD Sytuacja w jakiej sie znajduje mnie do tego zmusila x3 *pokazuje wątle muły* no no pokaźne- a na marginesie- niezły balsam ;cD
Rin- dziwnie mowisz- kompletnie Cie nie rozumiem. Leth powiedz jej co ja myśle o bieliźnie ;c]nu ja wiem ze pokazne mrgreen heart to nie balsam tylko rozany olejek po kompieli ;3
Rin.. No wiec pan prezes nie uznaje bielizny 3nodding heart xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 11:42 am
Lethiel nu ja wiem ze pokazne mrgreen heart to nie balsam tylko rozany olejek po kompieli ;3
Rin.. No wiec pan prezes nie uznaje bielizny 3nodding heart xD i ladnie zalatuje też ;c)
pan prezes- dziwnie to brzmi ;cP jakoś gumowato ;cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 11:43 am
Lethiel nu ja wiem ze pokazne mrgreen heart to nie balsam tylko rozany olejek po kompieli ;3
Rin.. No wiec pan prezes nie uznaje bielizny 3nodding heart xD Yyyy acha T^T * pomieszanie światopoglądu *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 11:45 am
Lavagetas_heqetai Lethiel nu ja wiem ze pokazne mrgreen heart to nie balsam tylko rozany olejek po kompieli ;3
Rin.. No wiec pan prezes nie uznaje bielizny 3nodding heart xD i ladnie zalatuje też ;c)
pan prezes- dziwnie to brzmi ;cP jakoś gumowato ;cDWiem ze ladnie mrgreen a wiesz jaka po tym skora fajna ? wink
gumowato ? czemu xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 11:46 am
Rin_Youkai Lethiel nu ja wiem ze pokazne mrgreen heart to nie balsam tylko rozany olejek po kompieli ;3
Rin.. No wiec pan prezes nie uznaje bielizny 3nodding heart xD Yyyy acha T^T * pomieszanie światopoglądu * po prostu ubezwłasnowolnienie ciało a nawet rzekłbym autoubezwłasnowolnienie (ale mi długi wyszedł...wyraz) ;cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 11:47 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel nu ja wiem ze pokazne mrgreen heart to nie balsam tylko rozany olejek po kompieli ;3
pan prezes- dziwnie to brzmi ;cP jakoś gumowato ;cDWiem ze ladnie mrgreen a wiesz jaka po tym skora fajna ? wink
gumowato ? czemu xD no wiem, przeciez macam ;c] no gumowato- prezes= prezerwatywa ;cP gapciu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 11:49 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel nu ja wiem ze pokazne mrgreen heart to nie balsam tylko rozany olejek po kompieli ;3
gumowato ? czemu xD no wiem, przeciez macam ;c] no gumowato- prezes= prezerwatywa ;cP gapciu moze juz skoncz to macanie :> xD
prezerwatywa O.o nie wymawiaj przy mnie takich zbereznych slow ! crying rofl xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 11:51 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lethiel nu ja wiem ze pokazne mrgreen heart to nie balsam tylko rozany olejek po kompieli ;3
Rin.. No wiec pan prezes nie uznaje bielizny 3nodding heart xD Yyyy acha T^T * pomieszanie światopoglądu * po prostu ubezwłasnowolnienie ciało a nawet rzekłbym autoubezwłasnowolnienie (ale mi długi wyszedł...wyraz) ;cP Ja bym raczej dała same plusy xd zwlaszcza dla kobiety XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 11:52 am
Lethiel moze juz skoncz to macanie :> xD
prezerwatywa O.o nie wymawiaj przy mnie takich zbereznych slow ! crying rofl xD wybacz ;c> zbereznych? hmm przeciez to Ty zaczelas ;cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|