|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 2:50 pm
BeeWolf_san MarianKanapowiec ja jestem, ale mnie to ty wybitnie nie lubisz Bo ty jesteś, ... wybitnie nie fajnym gosciem.ano jestem... ale taka już moja fallusoidalna natura
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 2:52 pm
idziemy z AyumiK lulu papcie dla wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 2:55 pm
ninja hi wszystkim jeżeli ktokolwiek jest............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 2:56 pm
chwile mnie nie bylo a tu 3 strony az przybylo. Ruch jak na to miejsce nadzwyczajny........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 3:04 pm
Omega Sun chwile mnie nie bylo a tu 3 strony az przybylo. Ruch jak na to miejsce nadzwyczajny........ yhy razz wykrakałas xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 3:07 pm
Irinn Omega Sun chwile mnie nie bylo a tu 3 strony az przybylo. Ruch jak na to miejsce nadzwyczajny........ yhy razz wykrakałas xp tak mi przykro xd ale moze jak sobie pojde to wroca wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 3:09 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 3:18 pm
foo:Skunk Anansie - [EMG] - [Perfect Remixes Vol.1 #07] Brazen weep (perfecto mix)
Zmykam uderzyc w Kimonko. Sajonara.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 3:18 pm
a ja mam wolne do poniedzialku, a potem pare dni do szkoly i znow wolne xd (ale to bedzie ciezkie pare dni.....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 6:04 am
Czy jest ktoś?
A czy jest ktoś, kto za się trochę na prawie? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 6:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 6:29 am
szkoda... stare ale moze bedziesz wiedzial... chodzi mi konkretnie o to, czy ktos ma prawo wstawic sobie (konkretnie mowie o gronie, podobne do epulsa) zdjecie ze mna bez mojej zgody?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 6:39 am
EvilYuki szkoda... stare ale moze bedziesz wiedzial... chodzi mi konkretnie o to, czy ktos ma prawo wstawic sobie (konkretnie mowie o gronie, podobne do epulsa) zdjecie ze mna bez mojej zgody? Hello, w sumie uwazam ze nie powinno sie robic takich rzeczy, jednak kiedy ktos Cie zna to zapewne uwaza ze nie bedziesz miala nic przeciwko jezeli wykorzysta zdejcie z toba. Hmm chyba malo pomoglam xp ale mam nadzieje, ze chociaz troche xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 7:01 am
EvilYuki szkoda... stare ale moze bedziesz wiedzial... chodzi mi konkretnie o to, czy ktos ma prawo wstawic sobie (konkretnie mowie o gronie, podobne do epulsa) zdjecie ze mna bez mojej zgody? Taka zgoda jest domniemana, czyli kazdy wstawia co chce, ale jezeli Ty sobie nie zyczysz zeby ktos publikowal Twoje zdjecie, to moderator je usunie. No i nie mozesz nikogo za to podac do sadu (tylko w bardzo wyjatkowych wypadkach) blaugh edit: podsumowujac: moze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|