|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 6:31 am
ja się oddalam w bliżej nieznanym kierunku xp
bede jak pokonam "Lalke" B. Prusa xp
adieu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 6:33 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna Irinn # Nickelback - Photograph heart # Siddharta - T.H.O.R. 4laugh # Jamal - Policeman ta piosenka mną owładnęła... sad *kops piosenka* nie wolna wladac Yukis... nio nawet fajny avek... ale os pozmieniam na tekteku i pokaze... ok? 3nodding nei zgub sie, Aid ^^ piosenka sobie nic nie robi, i tak mna wlada... crying O widze yukis dopakował avaka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 6:33 am
Irinn ja się oddalam w bliżej nieznanym kierunku xp bede jak pokonam "Lalke" B. Prusa xp adieu blaugh musze te ksiazke kiedys przeczytac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 6:37 am
renge_karen O widze yukis dopakował avaka ^^ na sterydach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 6:40 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna Irinn # Nickelback - Photograph heart # Siddharta - T.H.O.R. 4laugh # Jamal - Policeman ta piosenka mną owładnęła... sad *kops piosenka* nie wolna wladac Yukis... nio nawet fajny avek... ale os pozmieniam na tekteku i pokaze... ok? 3nodding nei zgub sie, Aid ^^ piosenka sobie nic nie robi, i tak mna wlada... crying  chociazby taki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 6:41 am
EvilYuki renge_karen O widze yukis dopakował avaka ^^ na sterydach xd Paker whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 6:43 am
Aidanna  chociazby taki xp monokl mi się nie podoba... :XP: i na rogi ni mam... ale to na glowie moge sobie sprawić XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 6:45 am
EvilYuki Aidanna  chociazby taki xp monokl mi się nie podoba... :XP: i na rogi ni mam... ale to na glowie moge sobie sprawić XD rogi moge Ci EWENTUALNIE pozyczyc jak ladnie poprosisz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 6:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 6:58 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna  chociazby taki xp monokl mi się nie podoba... :XP: i na rogi ni mam... ale to na glowie moge sobie sprawić XD rogi moge Ci EWENTUALNIE pozyczyc jak ladnie poprosisz xp broń BOże, jeszcze nie oddam i co wtedy? gonk xd rofl zostanę przy Art ontestach... juz raz wygrałam... skorupę ż�łwia xd mozesz sie zzolwikowac x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 7:00 am
Aidanna mozesz sie zzolwikowac x3 gdzie tam, sprzedalam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 7:04 am
EvilYuki Aidanna mozesz sie zzolwikowac x3 gdzie tam, sprzedalam xd eee tam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 7:06 am
Aidanna EvilYuki Aidanna mozesz sie zzolwikowac x3 gdzie tam, sprzedalam xd eee tam xp szarlotka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 7:09 am
*człapu człapu człap* Jasss się obudziła...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|