|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:11 pm
Omega Sun Ej, nie placz *glask glask po glowce* Brzydki jestes jak placzesz wink No dobra, jak masz plakac, to pojde... *idzie do lodowki i przynosi piwko* wiedzialem... poprostu wiedzialem co na Ciebie zadziala cool *cieszy sie z przyniesionego piwka* ale teraz to juz na seri dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:13 pm
opcy jestemobiektem seksualnym.. przykro mi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Twistus opcy aje em a seksi bijacz.. o o oo.. Terry S. Taylor [Neverhood Songs #01] Klayman Shuffle [1:44] cool majn seksi bijacz cool mrgreen jakimajn? w przenosni tego uzylam...ciasteczku mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Omega Sun Ej, nie placz *glask glask po glowce* Brzydki jestes jak placzesz wink No dobra, jak masz plakac, to pojde... *idzie do lodowki i przynosi piwko* wiedzialem... poprostu wiedzialem co na Ciebie zadziala cool *cieszy sie z przyniesionego piwka* ale teraz to juz na seri dobranoc Ty Ty Ty... szantazysto emocjonalny wink !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:14 pm
Twistus opcy Twistus opcy aje em a seksi bijacz.. o o oo.. Terry S. Taylor [Neverhood Songs #01] Klayman Shuffle [1:44] cool majn seksi bijacz cool mrgreen jakimajn? w przenosni tego uzylam...ciasteczku mrgreen ciacho sie mowi... tak slyszlaem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:15 pm
opcy ciacho sie mowi... tak slyszlaem.. z wisienka...a nawet dwiema
a ze Ty jestes specyficzny wiec bedziesz ciasteczkiem 4laugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:20 pm
kobiety.. dziwne z was stworzenia.. mrgreen
ciasteczko... hmmm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:21 pm
opcy kobiety.. dziwne z was stworzenia.. mrgreen ciasteczko... hmmm... moze ciastus , ciasteczek, ciachunio ,ciachek..za pozno na tak powazne tematy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:21 pm
opcy kobiety.. dziwne z was stworzenia.. mrgreen confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:22 pm
Twistus opcy kobiety.. dziwne z was stworzenia.. mrgreen ciasteczko... hmmm... moze ciastus , ciasteczek, ciachunio ,ciachek..za pozno na tak powazne tematy mrgreen ciasteczkowy potwor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:24 pm
branoc idde spac ninejsyzm zycze wszystkim dobrych koszmarkow i przypominam jak i mi Buc przypomnial o raczkach mrgreen
Omis Plastus do niego pasuje tez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:24 pm
Omega Sun opcy kobiety.. dziwne z was stworzenia.. mrgreen confused ninja to ja sobie pojde.. dobrejnocy.. surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:27 pm
to ja tez ide sobie spac
*zwija sie w klebek na dywanie i zasypia* zzZZzz... zzZZZzz... zzZZzz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:37 pm
mam głupawe == - jestem kosmitą - z kąd wiesz? - płatki mi powiedizaly XD - chcesz zostac sam na sam z płatkami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|