|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:56 pm
aje em a seksi bijacz.. o o oo..
Terry S. Taylor [Neverhood Songs #01] Klayman Shuffle [1:44]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:58 pm
Twistus Kiray a masz jakies obiekcje do tego? pijak dzifkasz general partyzantow nie niemam obiekcji wink mrgreen i tka trzymac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:59 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:00 pm
Kiray Omega Sun *wyciera zaplakane oczka o jego mundur* a co mam robic? napoczatek cos prostego... bo taka przemiana moze dlugo potrwac przynies mi piwo z lodowki xd masz raczki i nozki to sam sobie mozesz przyniesc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy aje em a seksi bijacz.. o o oo.. Terry S. Taylor [Neverhood Songs #01] Klayman Shuffle [1:44] cool majn seksi bijacz cool mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Idem se sobie moze zaczne sie wkoncu uczyc XP ...lawiej bedzie z wylaczomnym kompem...ale z wylaczonym kompem to ja tylko spac potrafie XD ...cokolwiek za 5 min nioe bede robic to tymczasem wam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:03 pm
Vykk Idem se sobie moze zaczne sie wkoncu uczyc XP ...lawiej bedzie z wylaczomnym kompem...ale z wylaczonym kompem to ja tylko spac potrafie XD ...cokolwiek za 5 min nioe bede robic to tymczasem wam 3nodding czego Ty sie zamierzasz uczyc o takiej barbarzynskiej godzinie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:05 pm
Omega Sun Kiray Omega Sun *wyciera zaplakane oczka o jego mundur* a co mam robic? napoczatek cos prostego... bo taka przemiana moze dlugo potrwac przynies mi piwo z lodowki xd masz raczki i nozki to sam sobie mozesz przyniesc blaugh widzisz jaka Ty jestes... ja chce Ci pomoc, pokazac jak mozna zostac dobrym czlowiekiem ale Ty NIE odrazu musisz wszystko popsuc... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:07 pm
Twistus opcy aje em a seksi bijacz.. o o oo.. Terry S. Taylor [Neverhood Songs #01] Klayman Shuffle [1:44] cool majn seksi bijacz cool mrgreen jakimajn?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:07 pm
Kiray Omega Sun Kiray Omega Sun *wyciera zaplakane oczka o jego mundur* a co mam robic? napoczatek cos prostego... bo taka przemiana moze dlugo potrwac przynies mi piwo z lodowki xd masz raczki i nozki to sam sobie mozesz przyniesc blaugh widzisz jaka Ty jestes... ja chce Ci pomoc, pokazac jak mozna zostac dobrym czlowiekiem ale Ty NIE odrazu musisz wszystko popsuc... crying Ej, nie placz *glask glask po glowce* Brzydki jestes jak placzesz wink No dobra, jak masz plakac, to pojde... *idzie do lodowki i przynosi piwko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:08 pm
dobra ludziska ide w kime... rano trzeba wstac papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:10 pm
jestem obiektem seksualnym..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:11 pm
Kiray dobra ludziska ide w kime... rano trzeba wstac papa jasne, nabral piwka i teraz sobie idzie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|