|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:47 pm
opcy Kiray *robie opcemu zdjecia* jak wytrzezwieje pokaze mu co wyprawial... ja jestem w pelni trzezwy.. mrgreen no znaczys sie tak jak zwykle.. bez picia.. eee to ty trzezwy nie jestes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:48 pm
eeee paint jest wieczny, wpadlem w trans sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:49 pm
Twistus a misiek to niby jest wink mrgreen hmm... *mysli* ... no ale teoretycznie ma ugruntowana pozycje spoleczna- jest generalem, to moze byc dla pewnych grup wiarygodny ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:49 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:50 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kiray Omega Sun Kiray Omi rozgryzlem Cie juz odpierwszego Twojego posta... a pozniej zbieralem tylko dowody blaugh nie gadam z Toba, jestes za cwany wink juz zapozno wszyscy sie dowiedzieli jaka jestes naprawde mrgreen buuuu to wszystko przez Ciebie crying *chlipie mu w rekaw* *juz chcial ja poklepac po pewnej czesci ciala ale cos mu zaswiatalo ze ona chyba tego nie lubi* placz... ale zapamietaj musisz sie zmienic a zeby sie zmienic musisz sie mnie sluchac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:51 pm
papcie dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!! mrgreen
i podziwiać mi tu moje stado!!!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:52 pm
Twistus Omega Sun Twistus Kiray juz zapozno wszyscy sie dowiedzieli jaka jestes naprawde mrgreen ninja ale ja ja duzo wczesniej zdemqaskowalam blaugh mrgreen ale Tobie i tak nikt by nie uwierzyl, bo nie jestes wiarygodna wink a misiek to niby jest wink mrgreen a masz jakies obiekcje do tego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder generated a random number between
1 and 2 ...
1!
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Omega Sun buuuu to wszystko przez Ciebie crying *chlipie mu w rekaw* *juz chcial ja poklepac po pewnej czesci ciala ale cos mu zaswiatalo ze ona chyba tego nie lubi* placz... ale zapamietaj musisz sie zmienic a zeby sie zmienic musisz sie mnie sluchac mrgreen *wyciera zaplakane oczka o jego mundur* a co mam robic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:53 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:53 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:54 pm
Kiray a masz jakies obiekcje do tego? pijak dzifkasz general partyzantow nie niemam obiekcji wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:55 pm
Omega Sun Kiray Omega Sun buuuu to wszystko przez Ciebie crying *chlipie mu w rekaw* *juz chcial ja poklepac po pewnej czesci ciala ale cos mu zaswiatalo ze ona chyba tego nie lubi* placz... ale zapamietaj musisz sie zmienic a zeby sie zmienic musisz sie mnie sluchac mrgreen *wyciera zaplakane oczka o jego mundur* a co mam robic? napoczatek cos prostego... bo taka przemiana moze dlugo potrwac przynies mi piwo z lodowki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|