|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:39 pm
Irinn Jaswinder Irinn łaaa... chyba ide spać *zieeew* spanie od 3 do 12 chyba mi średnio wychodzi na zdrowie xd ja dziś spałam od 4.00 do 9.30 w życiu bym tak rano nie wstała jakbym sie o takiej porze położyła xp oj ja cie zapewniam, ze jakbys zobaczyla swoją ukochaną szczurzynkę z trudem łapiącą oddech to też byś wstała tym bardziej jakby ci świszczala nad glową
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:39 pm
Omega Sun opcy Twistus Omega Sun Opcuchu jak Ty slodko wygladasz 4laugh kroliczek playgirl cool *kreci dupeczka* *wklada mu banknot w pasek od spodni* Edit: buuu Twistusia pierwsza na to wpadla bo Buc to w penym sensie moja bijacz i musze dbac o niego cool lol rofl rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:42 pm
Jaswinder Irinn Jaswinder Irinn łaaa... chyba ide spać *zieeew* spanie od 3 do 12 chyba mi średnio wychodzi na zdrowie xd ja dziś spałam od 4.00 do 9.30 w życiu bym tak rano nie wstała jakbym sie o takiej porze położyła xp oj ja cie zapewniam, ze jakbys zobaczyla swoją ukochaną szczurzynkę z trudem łapiącą oddech to też byś wstała tym bardziej jakby ci świszczala nad glową hmmm no w sumie jakieś tam szanse są xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:42 pm
Omega Sun Kiray Omi rozgryzlem Cie juz odpierwszego Twojego posta... a pozniej zbieralem tylko dowody blaugh nie gadam z Toba, jestes za cwany wink juz zapozno wszyscy sie dowiedzieli jaka jestes naprawde mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:43 pm
Kiray *robie opcemu zdjecia* jak wytrzezwieje pokaze mu co wyprawial... ja jestem w pelni trzezwy.. mrgreen no znaczys sie tak jak zwykle.. bez picia..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Omega Sun Kiray Omi rozgryzlem Cie juz odpierwszego Twojego posta... a pozniej zbieralem tylko dowody blaugh nie gadam z Toba, jestes za cwany wink juz zapozno wszyscy sie dowiedzieli jaka jestes naprawde mrgreen ninja ale ja ja duzo wczesniej zdemqaskowalam blaugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:44 pm
Kiray Omega Sun Kiray Omi rozgryzlem Cie juz odpierwszego Twojego posta... a pozniej zbieralem tylko dowody blaugh nie gadam z Toba, jestes za cwany wink juz zapozno wszyscy sie dowiedzieli jaka jestes naprawde mrgreen buuuu to wszystko przez Ciebie crying *chlipie mu w rekaw*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kiray *robie opcemu zdjecia* jak wytrzezwieje pokaze mu co wyprawial... ja jestem w pelni trzezwy.. mrgreen no znaczys sie tak jak zwykle.. bez picia.. Twoje wino ktoryms zes sie uchlal zaczyna sie na A. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus bo Buc to w penym sensie moja bijacz i musze dbac o niego cool lol rofl rofl rofl rofl rofl rofl cool to co robimy szefowo? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:45 pm
Twistus Kiray juz zapozno wszyscy sie dowiedzieli jaka jestes naprawde mrgreen ninja ale ja ja duzo wczesniej zdemqaskowalam blaugh mrgreen ale Tobie i tak nikt by nie uwierzyl, bo nie jestes wiarygodna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:45 pm
opcy Twistus bo Buc to w penym sensie moja bijacz i musze dbac o niego cool lol rofl rofl rofl rofl rofl rofl cool to co robimy szefowo? cool czekaj jeszcze sie rozplywam nad fotografia xd *klepie go po tylku* cool mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:47 pm
Omega Sun Twistus Kiray juz zapozno wszyscy sie dowiedzieli jaka jestes naprawde mrgreen ninja ale ja ja duzo wczesniej zdemqaskowalam blaugh mrgreen ale Tobie i tak nikt by nie uwierzyl, bo nie jestes wiarygodna wink a misiek to niby jest wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kiray *robie opcemu zdjecia* jak wytrzezwieje pokaze mu co wyprawial... ja jestem w pelni trzezwy.. mrgreen no znaczys sie tak jak zwykle.. bez picia.. no to ten tego... nie jestes juz moim bohaterem crying mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus opcy Kiray *robie opcemu zdjecia* jak wytrzezwieje pokaze mu co wyprawial... ja jestem w pelni trzezwy.. mrgreen no znaczys sie tak jak zwykle.. bez picia.. Twoje wino ktoryms zes sie uchlal zaczyna sie na A. wink na O... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|