|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:32 pm
Twistus Omega Sun opcy Twistus widze po Twoeje mordence ze dzien sie udal cool dziwnym nie jest.. Opcuchu jak Ty slodko wygladasz 4laugh kroliczek playgirl cool *kreci dupeczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray dobra dobra... Ty taka cicha woda jestes... niby taka grzeczna i mila, a naprawde to okropna i wredna jestes wink xp mrgreen rofl rozszyfrowales mnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:33 pm
a tak wogole misiek to spoznione wszystkiego najlepszego duzo wodki i wogole wszystkiego duzo i zeby Twoje dzieci mialy piekna matke mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:34 pm
cool bansuj mala bansuj *wsadza mu banknoty za majtki* rofl rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:35 pm
cool bansuj mala bansuj *wsadza mu banknoty za majtki* rofl rofl rofl mrgreen co ty mu tam wrzucasz?? 1000 starych złotych?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Twistus Omega Sun Opcuchu jak Ty slodko wygladasz 4laugh kroliczek playgirl cool *kreci dupeczka* *wklada mu banknot w pasek od spodni* Edit: buuu Twistusia pierwsza na to wpadla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
łaaa... chyba ide spać *zieeew* spanie od 3 do 12 chyba mi średnio wychodzi na zdrowie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus cool bansuj mala bansuj *wsadza mu banknoty za majtki* rofl rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:36 pm
Twistus a tak wogole misiek to spoznione wszystkiego najlepszego duzo wodki i wogole wszystkiego duzo i zeby Twoje dzieci mialy piekna matke mrgreen danke... Omi rozgryzlem Cie juz odpierwszego Twojego posta... a pozniej zbieralem tylko dowody blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:36 pm
Irinn łaaa... chyba ide spać *zieeew* spanie od 3 do 12 chyba mi średnio wychodzi na zdrowie xd ja dziś spałam od 4.00 do 9.30
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:38 pm
Jaswinder Irinn łaaa... chyba ide spać *zieeew* spanie od 3 do 12 chyba mi średnio wychodzi na zdrowie xd ja dziś spałam od 4.00 do 9.30 w życiu bym tak rano nie wstała jakbym sie o takiej porze położyła xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:39 pm
Kiray Omi rozgryzlem Cie juz odpierwszego Twojego posta... a pozniej zbieralem tylko dowody blaugh nie gadam z Toba, jestes za cwany wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:39 pm
*robie opcemu zdjecia* jak wytrzezwieje pokaze mu co wyprawial...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|