|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 6:03 am
poczekajmy jeszcze 2 lata to będzie z ciebie fajna dziewoja... no juz jet ale wiesz 17-nastki są najleprze xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 6:06 am
BeeWolf poczekajmy jeszcze 2 lata to będzie z ciebie fajna dziewoja... no juz jet ale wiesz 17-nastki są najleprze xD łoooszz... jaki komplement xd dzięki starczy już bo się zawstydze, a ja jestem taaaaka skromna... redface 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 6:32 am
BeeWolf poczekajmy jeszcze 2 lata to będzie z ciebie fajna dziewoja... no juz jet ale wiesz 17-nastki są najleprze xD to znaczy, ze jestem w idealnym wieku surprised xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 7:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 7:17 am
pierwsze mysl jaka pryszla mi do glowy jak zobaczylam zdjecie to MISIEK xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 7:29 am
Aidanna pierwsze mysl jaka pryszla mi do glowy jak zobaczylam zdjecie to MISIEK xp jaki znowu misiek? 0_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 7:31 am
Geralt_Bialy_Wilk Aidanna pierwsze mysl jaka pryszla mi do glowy jak zobaczylam zdjecie to MISIEK xp jaki znowu misiek? 0_o no nie wiem... x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 8:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 8:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 8:55 am
hi. długie włoski cool zawsze chciałam mieć długie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 9:03 am
Geralt_Bialy_Wilk Aidanna pierwsze mysl jaka pryszla mi do glowy jak zobaczylam zdjecie to MISIEK xp jaki znowu misiek? 0_o Nooo... ale ja sie zgadzam, MISIEK. biggrin Taki slodki i kochany, mieciutki i milutki, ogolnie miziaty. 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 11:11 am
bucik co Ci sie w gałaza stało ? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 11:12 am
Nostaven Geralt_Bialy_Wilk Aidanna pierwsze mysl jaka pryszla mi do glowy jak zobaczylam zdjecie to MISIEK xp jaki znowu misiek? 0_o Nooo... ale ja sie zgadzam, MISIEK. biggrin Taki slodki i kochany, mieciutki i milutki, ogolnie miziaty. 3nodding wink gonk to było ostatnie zdjęcie, które powiesiłem tutaj ><"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 1:06 pm
YumiTao bucik co Ci sie w gałaza stało ? :> a taki drobny zabieg - usniecie gradowki a ile wolnego... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 1:40 pm
a ja odrazu pomyslalam, ze jestes wyjety prosto z jakiejs ksiazki fantasy (rrrr, najlepiej z jakiejs Salvatore'a! biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|